Ha egy giminek az igazgatónője behívat egy tanárnőt az irodába és a tanárnő elkezd sírni, az igazgatónő mit tesz?
"Általánosban azért, mert két gyerek összeveszett."
Ezt csak én nem vagyok képes elképzelni? Összekap két kölök, azt a tanár reakciója meg az egéritatás? Mese mese meskete...
#9:
Én ilyen névvel inkább kussolnék. ;)
Rengetegszer összevesztek és heti 2-3 tanóra azzal ment el, hogy őket békítette ki a tanítónéni. Volt, hogy fizikailag is bántották egymást, máskor szóban vitáztak. Ha fizikai bántalmazás is volt, akkor néha beszálltak páran, hogy védjék azt akinek a pártján állnak, ilyenkor valaki gyakran megsérült.
A tanár az egyik ilen alkalomnál amikor a két gyerek veszekedni kezdett és erre jött be, hogy balhé van, sírva fakadt és mondta, hogy elge van az egész bagázsból és kiment a teremből.
Amikor megnyugodott, visszajött.
Ennek a tanárnak nincs rosszabb dolga, mint bármelyik kollégájának az országban.
Manapság Magyarországon a börtönben is kevesebb a fizikai atrocitás, mint az iskolákban.
12, szerintem ezt most fejezzük be! Gyerekkoromban vízipisztollyal spricceltek a hónom alá és mondták, hogy nem csoda hogy büdös vagyok ha ennyire izzadok. Akik a háttérből látták adták alájuk a lovat, hogy nem is vízipisztollyal spricceltek ahogy mondom hanem így leizzadtam. És akik nem voltak ott elhitték nekik. Mondták nekem hogy jó duma.
Egész végig büdösnek hívtak. Ebből állt a gyerekkorom.
Na és most mi van? Most a Gyakorin hívnak büdösnek és nem tudom miért. Pedig fáj. Nagyon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!