Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Volt olyan veletek hogy egy...

Volt olyan veletek hogy egy tanárral nagyon rosszba voltatok és brutális vitáitok voltak?

Figyelt kérdés
Sztorikat irtok nekem?Nekem voltak sőt vannak is...Az egyik tanárrommmal első osztályos korom óta nem bírtuk egymást nem voltunk egymásnak szimpatikusak, én öszinte leszek rüheltem. Felső tagozatban kezdődtek a problémák mert orán elkezdtett nekem okoskodni h miért nincs itt a tanykönyvem miközbe ezer másiknak se volt e én mertem jelenti és amikor felálltam nem hogy beárulni a többit csak kíváncsi voltam a reakciójára: Erre ez volt a válasza:.... folytassuk ahol abbahagytuk...Utána már megint nem hoztam el a cuccaimat stb..mégjobban elkezdtett kritizálni meg a saját osztálytársaimmal beszélt ki engem ami nyilván a fülembe jutott...Mondjuk úgy ahogy anya szokott néha nevezni kis csitri vagyok mert hogy merészelek vissza beszélni a tanárnak ellógni a szakkörjéről, grimaszolni, nem irni mindent órán, nem minden választ megmondani, hogy merek 4-es dogát írni...stb... a tanárra már igazából azért voltam teljesen kiborulva mert minden nap le vágott nekünk egy hiszti rohamot meg egy röpdolgozatot és ebböl elegem lett elszakadt a cérna ....mindenkivel kivételezett6kivételezik csak engem utál mint a szart de bezzeg amikor anyámmal beszél akkor jajj szia drágám jajj hu de szeretek mindenkit...tipikus....amúgy a többi tanár aki nem vett engem szarba azokkal tök jóba voltam/vagyok de ez a tanár egy hárpia volt basszus mindig engem szivatott mindig körülöttem óláskodott hogy mikor hibázok ha hibázok már is lecsesz, megalázott az egész, suli, osztály elött nagyon bírtam de szerencsére senki se bírta nagyon szvl kicsit korrektnek érzem az érzéseim..Anyumék meg nyilván az ő pártját fogják mert hát ő mégis felnőtt tb..Tudom egészen abban az évebn hasgörcsel mentem suliba fogytam nem is tudom hány kilót legalább de egyszerűen kiborulok ha az a tanár legalább a közelembe akarna jönni..Ti erről mit gondoltok? Nektek van ilyen sztoriaitok?

#iskola #sírás #hasgörcs #zaklató tanár
2022. ápr. 21. 18:06
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Te nem vittél cuccot, meg nem írtál az óráján. Ne neked álljon feljebb.
2022. ápr. 21. 18:18
 2/4 anonim ***** válasza:
88%
Örülhetsz, hoyg a tanár nem rugatott ki az iskolából!
2022. ápr. 21. 18:20
 3/4 anonim ***** válasza:
90%
Fúbakker, ezt olvasni is szenvedés, olyan sz@arul fogalmazol, és akkor a helyesírásodról még szó sem esett. Ebből következtethetünk arra, hogy a kérdéses tanár magyar nyelvet és irodalmat taníthat...
2022. ápr. 21. 18:21
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Mi a megoldás? Hogy viszel cuccot iskolába, és nem provokálod feleslegesen!
2022. ápr. 21. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!