Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mennyire elítélendő, ha...

Mennyire elítélendő, ha valaki 15 évesen részegre issza magát?

Figyelt kérdés

Én 16 éves vagyok, és az egyik 15 éves lány osztálytársam mondta, hogy az előző 4 hétvégén mindig részeg volt. Én ezen ledöbbentem. Számomra ez nagyon taszító, és undorító. Meg azt is mondta, hogy látná az egyik osztálytársamat részegen. Ez is megdöbbentő számomra. Pedig egy értelmes, okos lányról van szó. A barátnőmnek egy berúgás lenne, amit elnéznék, utána vagy szakítanék vele, vagy megpróbálnám leszoktatni a piáról. Ti mit gondoltok erről?

16/f

2022. ápr. 11. 16:13
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
36%
Vicces vagy.
2022. ápr. 11. 16:15
 2/31 anonim ***** válasza:
33%

Szerintem ne legyél ennyire karót nyelt már 16 évesen, igyál meg egy sört :D

Nyilván ennyi idősen berúgni minden hétvégén kicsit erős, de ha néha-néha megiszik az ember valamit, feszegeti a határait az életkori sajátosság és nem ettől lesz senki alkoholista.

Szegény barátnődet már ennyi idősen kontrollálni akarod… egyszer többet inna és te le akarnád szoktatni?? az alkoholról? :D úgy érzem nem érted a különbséget az alkalmi alkoholfogyasztás és alkoholizmus között.

2022. ápr. 11. 16:17
 3/31 anonim ***** válasza:
64%
Még össze se jöttél senkivel, de már kontrollálod😂😂😂
2022. ápr. 11. 16:19
 4/31 anonim ***** válasza:
62%
Nyilván nem normális minden héten leinni magát 15 évesen, de amit te csinálsz, az sem az. Jó hogy nem már kukoricán térdepeltetnéd a sarokban. Egy párkapcsolat nem erről szól. Ja és téged is beszabályozhat a barátnőd, hogy mikor mit csinálhatsz, he?
2022. ápr. 11. 16:21
 5/31 anonim ***** válasza:
30%
Hadjad a csajt, egyszer-kétszer kell egy kis szórakozás :D, te is megihatnál pár sört meg egy kis vodkát, nem folyton citromos teát
2022. ápr. 11. 16:29
 6/31 anonim ***** válasza:
55%

Az előző 4 válaszolóval ellentétben én teljesen egyetértek veled kérdező! Még egy férfi is undorító részegen, nemhogy egy nő. És 15 évesen még nem is nő meg férfi az illető, hanem kamaszgyerek.

Az merült föl bennem, hogy esetleg az a lány kamuzott, csak téged akart húzni, de valójában nem volt részeg ő sem. Még ez lenne a legjobb variáció.

49F vagyok.

2022. ápr. 11. 16:33
 7/31 A kérdező kommentje:

Nem szeretem a teát

2022. ápr. 11. 16:33
 8/31 anonim ***** válasza:
81%
Én se tartom normálisnak, de szerintem nem is őt kéne elítélni emiatt, hanem a szüleit/gondviselőit, akik ezt eltűrik.
2022. ápr. 11. 16:48
 9/31 anonim ***** válasza:
13%

Normális, ez van.

20 éves korára már a pia szagától is hányingere lesz, te meg majd a húszas éveid végén jössz ide szomorkodni, hogy mit csinálj, mert úgy érzed hogy elvesztegetted a fiatalságodat.

10 év múlva neki már családja lesz, te meg azon fogsz kattogni hogy mikor kezdj el élni.

Hülyének ebben a korban kell lenni; nem leszel érettebb,ha nem vagy az.

2022. ápr. 11. 16:48
 10/31 anonim ***** válasza:
60%

Igazad van kérdező. Addig jár a korsó a kútra, amíg el nem törik. Majd kimossák a gyomrát, alkoholmérgezésben meghal, vagy kiugrik részegen az autó elé.

Az idióta ember csak a saját kárám tanul. (vagy abból sem...) Leitatják csontrészegre majd, levideózzák és felteszik a netre, hogy röhögjön rajta mindenki. Az úgynevezett barátok....

2022. ápr. 11. 17:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!