Mi történik a gyerekkel, ha nem mennek érte?
12 éves kislány, akinek szülei nem engedik önállósodni egészen 16 éves koráig. Általában vagy az anyja megy érte autóval, vagy pedig, ha anyuka nem ér rá akkor a bátyja megy érte autóval. Az anyuka általában az utolsó utáni pillanatban jelenti be a bátyjának, ha neki kellene menni a lányért, ilyenkor a bátyának csapot papot ott kell hagyni, fel kell mondania az akkori tervekkel és menni kell a lányért.
Na de mi van akkor, ha a bátyj azt mondja, hogy nem megy? Lecsapja a mobilt és nem elérhető utána. Tegyük fel, hogy apuka és rokonok nincsenek, a családnak barátai nincsenek. A lány életképtelen, nem tud hazamenni meg nincs is nála pénz. 4-ig van iskolában és addig mehetnek a gyerekekért. Taxit hívni nem hív az anyuka, mert drága és reménykedik, hogy a bátyj fogja magát és elmegy.
#50: állitólag versenyistálló suliba jar a huga... de közben meg az anyja írja meg a hazifeladatait....
Meg csaladgondozók jarnak hozzajuk.... de nem törtenik semmi....
Rengeteg mese volt már erről Martinkától...
Én biztos nem fuvarozgatnám más gyerekét. 12 évesen már simán járhat egyedül. Az anyjának kell mondani, hogy mutassa meg a gyereknek, hol tud felszállni a tömegközlekedésre és hol tud leszállni róla, és adjon neki néhány buszjegyet ilyen esetekre, amikor egyedül kell hazamennie. És persze legyen nála a lakáskulcsa mindig.
Én 8 éves korom óta jártam haza egyedül, egy 12 éves nehogy már ne tudja megtanulni az útvonalat. Telefon meg gondolom, van nála arrra az esetre, ha mégis eltévedne.
#53: ennek a 12éves lánynak állítólag az anyuka törli a popsiját nagydolog után...
OPNI-pozitív család!
Ha huszonéves a bátyja és van kocsija is, és unja ha tennie kell vmit a húgáért akkor nagyon egyszerű, költözzön el otthonról! Probléma megoldva. Ha nem szellemi fogyatékos a kislány, akkor meg hidd el haza fog találni.12 éves az már annyira nem. kicsi. Ha meg szefós akkor úgysem engedik haza egyedül a suliból.
Trükkös a tömegközlekedés azért mert messze van a buszmegálló? Ne legyél már nevetséges,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!