Melegek, hogy viselkedtek az iskolában? (Leginkább középiskolában.)
Szerintem ha emiatt aggódsz, mondd el a szüleidnek. Tapasztalatból mondom, jobb túlesni ezen. Minél korábban mondod el, annál hamarabb veszik tudomásul a szülők,te pedig könnyebben boldogulhatsz társkeresés során.
Szépen nyugodtan mondd el nekik.
Akár én is írhattam volna ezt a kérdést. 16 éves vagyok, nagyon hasonló helyzetben. Ha van kedved beszélgetni, írj privátban. :D
Az ismerkedéssel nálam az a gond, hogy ott, ahol élek, nincs korombeli, akiről tudnám, de még romeo-n, vagy grindr-en sem találtam egyet sem, pedig elég régóta ránézek néha. :/ Nem tudom, de gyanítom, hogy nálad is ez lehet a gond.
A legközelebbi város 50km-re van, úgyhogy az is elég körülményesen lenne csak megoldható, hogy ott ismerkedjek, pláne hogy amúgy nem szoktam menni sehova sem, így még az is gyanús, ha itt, a faluban van valami programom, nemhogy a városban.
Sajnos ez ilyen. Rossz nézni, hogy rajtam kívül minden korombelinek van már párja, de úgysem tudok mit tenni, úgyhogy fölösleges egész nap ezen emészteni magam. Tudom, nem könnyű, de nem lehetetlen. Próbáld meg más dolgokkal elterelni a figyelmed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!