Melegek, hogy viselkedtek az iskolában? (Leginkább középiskolában.)
Bár már rég nem vagyok középiskolás, de azóta is kb így élek.
Nyilván a legközelebb álló barátaim tudják rólam, de nem egy ilyen általánosan ismert tény rólam. Észre meg nem lehet venni, mert nem úgy viselkedem. De ha valaki akit nem ismer annyira, felhozza a párkapcsolat témát, elterelem annyival hogy egyedülálló vagyok, nem firtatom a témát. Pláne nem kezdem azzal hogy én a fiúkat.
Ebben van igazság. Egy barátnőm mesélte, hogy Facebookon belépett egy leszbikusoknak létrehozott csoportba és ott próbált meg ismerkedni. Elég érdekes emberek keresték, a legtöbbjük mentális gondokkal küzdött, vagyis egyesek megnyilvánulásaiból, dühkitöréseiből vagy a birtoklási vágyaiból erre jutott.
Arról nem is beszélve, hogy a legtöbbjük már a köszönés után azonnal a szexről kezdett beszélgetni, a barátnőm meg pont társat keresett volna, nem egyéjszakás kalandot, de tegyük hozzá, én az ellenkező nemnél is tapasztaltam, hogy egy fiúval egy hét ismerettség után összejöttem, aztán, mivel ilyen gyorsan egy pár lettünk, én szerettem volna kicsit még ismerkedni, ő már a szeretkezésről beszélt.
De ezt miért kellene mások orrára kötni...!? Osztálytársaknak ehhez semmi köze nincsen, még közeli kapcsolat esetén is nagyon durva pofáraesést okozhat neked ha ezt a tudtukra adod — ezt tapasztalatból mondom.
Nyugodtan keress, ismerkedj. Szülőknek pedig akkor számolj be az identitásodról, ha már elköltöztél, és a saját lábadra álltál — biztos ami biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!