Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Iskolában elő szokott fordulni...

Iskolában elő szokott fordulni, hogy valaki titokban kutat a másik táskájában? Milyen titkos vagy kínos dolgok voltak nálatok?

Figyelt kérdés
Előfordult veletek általános/középiskolában hogy valaki kutatott a táskátokban, mikor nem láttátok? Mi lett a végeredmény? Volt nálatok valami amit szégyelltetek, vagy ciki lett volna ha megtalálják?

2022. márc. 30. 21:09
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk egy tolvaj cigány kurvha csinálta azon röhögott hogy van dezodorom.
2022. márc. 30. 21:13
 2/7 anonim ***** válasza:
18%

Nálam turkálhatott volna bárki a táskámban középsuliban. Volt nálam síkosító és szex játék is. Kínos vagy ciki dolog?? Olyan nem volt. Mert számomra ezek nem voltak cikik. Nyílt titok volt, hogy ilyen cuccok voltak nálam. Csak az ciki amit te annak tartasz.

Most őszintén, ha valaki belenyúl egy lány táskájába és talál betétet vagy valamit az ciki?? Már miért lenne az. Természetes dolog ez is. Az cikibb lenne, ha teljesen átázna és úgy járkálna egész nap.

2022. márc. 30. 21:17
 3/7 anonim ***** válasza:
86%
Én egyszer egy tábla csokit dugtam az általam kedvelt lány táskájába, születésnapja alkalmából, középiskolában. Nem tudom, ez ide illik-e.
2022. márc. 30. 21:22
 4/7 anonim ***** válasza:
18%

#2 vagyok.

Ja azt nem ártott volna oda írni, hogy "f"

Mert a végén megint kapok kedves privátokat, hogy mekkora ribizli vagyok.

Volt egyszer egy ilyen, hogy nem tudom már volt valami felvezetés, meg ha ennyire ribizke vagyok és dugni akarok akkor neki szóljak. Ott vissza írtam neki, hogy én nem fogom neki felcsapni, de ha körbe kérdez biztos akad rá jelentkező.

2022. márc. 30. 21:28
 5/7 anonim ***** válasza:
81%
Amúgy remélem a mások táskájában kotoràszó embereknek kirohad az izom a kezükből.
2022. márc. 30. 21:30
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Általánosban az egyik kislány az én táskámat turkálta át amíg mosdóban voltam, annyi szerencsém volt hogy voltak rendesebb osztálytársaim is és szóltak amikor visszamentem.

A lány teljesen biztos volt benne hogy cigizem és hogy fog találni egy dobozzal a táskámban is :D Gondoltam fel akart nyomni a tanároknak, de nem sikerült neki mert eleve nem dohányoztam.

Ugyanez a csaj később azt terjesztette rólam hogy prosti vagyok (lehettem vagy 15 éves), mert egyszer látta ahogy egy dohánybolt előtt állok a sarkon rövidnadrágban meg egy felsőben, bátyámat vártam épp.

Vannak akik már gyerekként is eszméletlen rosszindulatúak, az ilyenekből lesznek majd a klasszikus keserű és magányos vénemberek. Már ha nem nő be a fejük lágya addigra.

2022. márc. 31. 15:30
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk inkább lopások voltak. Osztályfényképezésre mindenki a cuccát otthagyta a teremben és ez nem sima fénykép volt, hanem egyesével tablókat is csináltak az évkönyvbe, plusz csoportképek, baráti képek is készültek. Ezalatt a drága osztálytársunk ki tudott osonni és pár gyerek értékeit elrakta.

Illetve egyszer egy roma fiú bejött a nulladik órában az iskolába. Nem nálunk tanult, de nagyon sokan voltunk, a portás nem jegyzett meg mindenkit. A fiú szépen körbejárta a termeket, vitt amit talált, aztán a tanáriba is bement, ott csak kevesen voltak és el voltak foglalva, volt akinek fel volt véve a pénz a számlákra és azt vitte el.

Aztán szépen kiment az iskolából.

A mi termünkbe is bement, viszont volt egy osztálytársnőm, aki mindig bement már 7 óra körül és hátul ült nyolcig csendben, a sötétben. Amikor látta az osztálytársnőm, hogy egy idegen fiú mászkál bent, odaszólt, hogy segíthet e, mire a fiú észrevéve az osztálytársnőmet, kisietett a teremből.

2022. márc. 31. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!