Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit csináljak, nincs otletem...?

Mit csináljak, nincs otletem...?

Figyelt kérdés

17 éves fiú vagyok!10. Osztàlyos.

A közép iskola ahová eleinte jókedvűen jártam mostanába egyre jobban nincs kedvem menni egy-két ember miatt.

Van két 16 éves osztálytársam.

Az egyik folyamatosan kotekszik, gúnyol a tájszólásom miatt és ahogy kinézek pedig ő se egy szépség.

A másik is kotekszik szóban de üteget amióta beiratkozott boxra

És már nagyon idegesítt.

Én 187 cm magas vagyok 80 kg,aki boxra jár 53 kg és 170 cm magas a masik is ilyen magas de 70 kg kozott van...

Szóval simán beverhetnék nekik egyet, de valamiért nincs kedvem verekedni ( ha általánosba lett volna ez elborulna az agyam, de most több turelmem van)

Meg valamiért félek hogy milesz stb...

Valamiért nem akarom hogy megutáljanak az emberek meg utánna nem esne jól ha félnének tőlem stb... (értitek)

Tanárnak nem szólok mert nem ovoda...

Mit ajánlanátok nekem?

2022. márc. 24. 22:08
 1/5 anonim ***** válasza:

Hát azt remélem tudod hogy a lelki testi támadásoknak nincs logikája ergo hiába gondolod te h egyforma a külsőtök szerintem nem ez a valódi indok

En a szüleimmel beszélnem meg mit lépjünk

2022. márc. 24. 22:17
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Komolyan mondom, hogy az egyetlen jó megoldás, ha szólsz tanárnak, szülőnek stb, ha békésen nem tudod rendezni. Ugyanis zaklatni, verekedni nem csak "rossz dolog" hanem törvénysértés is.

Gondolj bele, ha mindenki "óvodás árulkodó" lenne, nem lennének zaklatások, verekedések.

Felnőttként is a bírósághoz, rendőrséghez megyünk, ha valaki bánt, és nem tér jobb belátásra.

2022. márc. 24. 22:34
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Hasba ut? Vegyel fel vmi bo pulcsit es az ala laticelt tekerj es ragassz ra aluminium lapot. Vmi kemenyet usson meg,h elrepedjen a kis csukloja. Esetleg lehet vmi vekony ing es tuskek alljanak ki a lemezbol,h elvagjak a kezet.

De lefujhstod 20% ecettel is v vizipisztolyba is teheted.

2022. márc. 24. 23:45
 4/5 anonim ***** válasza:
3-as vagyok. Ksi-be jartam boxra eveket., Tudom,h kell eroset utni illetve mitol fajna az oklom kesztyu nelkul.
2022. márc. 24. 23:46
 5/5 anonim ***** válasza:

Fújd szembe WD40-el.

Az mindenre megoldás.

2022. márc. 25. 02:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!