Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Olyant fokok holnap csinálni...

Olyant fokok holnap csinálni délután a suliban egyedül ami nagyon nagyon kockázatos, de ha sikerül nagy az öröm de ha lebukok ''vége az életemnek,, Bevállaljam??

Figyelt kérdés

Kirugnak a suliból ha kiderül, amugy eddig sose csináltam még olyant amit akarok most.

Ha a szüleim megtudják akkor itthon is vége az életemnek!

2022. márc. 20. 16:47
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:

Na, megtetted?

Remélem nem

2022. márc. 21. 14:39
 42/46 A kérdező kommentje:
Nem tettem meg, kivárom azt a 3 hetet míg megkapom azt a cigit a szüleimtől.
2022. márc. 21. 15:19
 43/46 anonim ***** válasza:

Az első lépést megtetted, ügyes voltál! :D

Muszáj az a cucc...?

Nem fog örülni se a tüdőd, se a fogad, se a többi ember...

Igen, büdös is leszel, és nem, nem leszel tőle menő

De azért örülök/örülünk, hogy nem loptad el

2022. márc. 21. 15:30
 44/46 A kérdező kommentje:
Muszály ,de legalább letettem a lopásról(:
2022. márc. 21. 15:37
 45/46 anonim ***** válasza:
Annak örülünk, hogy nem akarod ellopni, de szükségét még mindig nem látom neked...de a ti dolgotok
2022. márc. 21. 16:28
 46/46 anonim ***** válasza:
100%

Bocsánat, csak a 3. Oldalig jutottam, ahol megtaláltam, hogy e-cigit lopnál.

Egyik barátnőm iskolájában volt egy lány, aki lopott, pénzt.

Őt nem rúgrák ki, mert az igazgatónő úgy érezte, nem akarja egy kihágás miatt elvágni a gyerek jövőjét.

A lánynak utána nehezebb dolga volt, hiszen a tanárok se néztek úgy rá, bizalmatlanok voltak vele szemben és elhiheted, nagyon rossz érzés olyan közösségben lenni, ahol olyanok vesznek körül, akik nem bíznak benned és ezt éreztetik veled, minden mozzanatod lesik, minden cselekedetedbe belelátnak valamit, aztán akármi történik, téged vesznek elő, ezzel a többi gyerek előtt zöld utat is adsz, mert úgyis mindenért te leszel a hibás.

2022. márc. 21. 20:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!