Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Hányingerem van gyerekek...

Hányingerem van gyerekek között nagyon rossz tapasztalatok miatt. Hogyan viseljem el az iskolai létet így folyton rossz éréssel mert félek a gyerektől?!

Figyelt kérdés
pedig én sose bántom őket, ha megvédem magam akkor meg amiatt csúfolnak.

2022. márc. 16. 06:23
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Az iskola képez, ugyanis arról van szó, hogy amikor felnőtté válsz is lutri, hog milyen főnököt, munkatársaat kapsz és az iskola erre is készít fel megszoksz vagy megszöksz alapon.

Lehet egy olyan munkaheled lesz,a mit imádni fogsz, jófej munkatársakkal és főnökkel, lehet nem - ez utóbbi esetben lekalább már nem ér hidegzuhanyként, tudo ezt majd kezelni.

Én azt javaslom, keress valamit, ami örömöt okoz, eg szakkör, egy hobbi, túrázz vagy legyen valami programod, ami feltölt energiával, jó érzést ad és amire zt tudod mondani, hog nem bahj, hogy izélgetnek, nem érdekel, mert igazából alig várod, hogy végre jöjjön a várva várt nap és a hobbiddal foglalkozz.

Erre sajnos nincs más megoldás. Ezek a gyerekek általában azt szeretnék kirpovokálni, hogy felbosszantsanak. Ha nem sikerül, akkor tovább piszkálnak, ha sikerül, akkor azért piszkálnak, ha melléjük álsz, hogy veletek nevetek, akkor meg azért piszkálnak, ha kiállsz magadért, akkor azért.

2022. márc. 17. 17:52
 12/12 anonim ***** válasza:
Írj privátot, ezen én is átmentem anno. Segítek ha szeretnéd.
2022. ápr. 7. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!