Igen vagy nem? Ti mit gondoltok
Figyelt kérdés
đŹđđ đđ 16 đđđđđđđ đđđđđđ đđđđđđđđđ đđđ 16 đđđđ? Ugye nĂĄlunk sok a 17 Ă©ves (Ă©n is) Ă©s a fiĂșk mindig azzal piszkĂĄljĂĄk Ćket hogy 16 Ă©vesen mit keresnek itt pedig az a normĂĄlis.Ez mindig is egy nagy vita volt az osztĂĄlyunkban 7.be is Ăgy volt, csak 4 12 Ă©ves volt most meg 2 ( 8 osztĂĄlyos gimi). Ti mit mondatok.
ÂŻ\_(ă)_/ÂŻ
2022. mĂĄrc. 9. 15:29
1/4 anonim vĂĄlasza:
Mi van? :D
Simån megnézhet egy 16 éves egy 16 éveseknek való filmet.
Az utĂĄna levĆ zagyvasĂĄgot nem Ă©rtem, nem tudok rĂĄ vĂĄlaszolni.
2/4 anonim vĂĄlasza:
én 14 évesen is megnéztem 16 évesnek szóló filmet, mivel az csak ajånlås és nem szabåly...
3/4 anonim vĂĄlasza:
csak 17. év betöltése utån szabad, ha 16 évesen nézed akkor ålmodban lesz egy jumpscare 474743,34 decibellel és nem fogsz tudni felébredni soha
4/4 Dzsoki vĂĄlasza:
MegnĂ©zhet. MĂ©g 18-as karikĂĄval ellĂĄtottat is,csak az nem legĂĄlis. Igen csekĂ©ly az esĂ©ly,hogy valaki ezt ellenĆrizze. Mint ahogy alkoholt Ă©s cigit is csak 18 Ă©ves vehet. Vagyis,azon a napon,amikor szĂŒletett. JĂł,a februĂĄr 29-Ă©n szĂŒletettek csak mĂĄrcius 1-Ă©n.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | SzabĂĄlyzat | Jogi nyilatkozat | AdatvĂ©delem | Cookie beĂĄllĂtĂĄsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenĆ anyagok nem minĆsĂŒlnek szerkesztĆi tartalomnak, elĆzetes ellenĆrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetĆ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!