KezdƑoldal » Emberek » TanĂĄrok, iskolatĂĄrsak » Igen vagy nem? Ti mit gondoltok

Igen vagy nem? Ti mit gondoltok

Figyelt kérdés

𝑬𝒈𝒚 𝒑𝒍 16 𝒌𝒂𝒓𝒊𝒌𝒂𝒔 𝒇𝒊𝒍𝒎𝒆𝒕 𝒎𝒆𝒈𝒏𝒆𝒛𝒉𝒆𝒕 𝒆𝒈𝒚 16 𝒆𝒗𝒆𝒔? Ugye nĂĄlunk sok a 17 Ă©ves (Ă©n is) Ă©s a fiĂșk mindig azzal piszkĂĄljĂĄk Ƒket hogy 16 Ă©vesen mit keresnek itt pedig az a normĂĄlis.Ez mindig is egy nagy vita volt az osztĂĄlyunkban 7.be is Ă­gy volt, csak 4 12 Ă©ves volt most meg 2 ( 8 osztĂĄlyos gimi). Ti mit mondatok.

¯\_(ツ)_/¯

2022. mĂĄrc. 9. 15:29
 1/4 anonim ***** vĂĄlasza:
86%

Mi van? :D

Simån megnézhet egy 16 éves egy 16 éveseknek való filmet.

Az utĂĄna levƑ zagyvasĂĄgot nem Ă©rtem, nem tudok rĂĄ vĂĄlaszolni.

2022. mĂĄrc. 9. 15:30
Hasznos szĂĄmodra ez a vĂĄlasz?
 2/4 anonim ***** vĂĄlasza:
77%
én 14 évesen is megnéztem 16 évesnek szóló filmet, mivel az csak ajånlås és nem szabåly...
2022. mĂĄrc. 9. 15:41
 3/4 anonim vĂĄlasza:
36%
csak 17. év betöltése utån szabad, ha 16 évesen nézed akkor ålmodban lesz egy jumpscare 474743,34 decibellel és nem fogsz tudni felébredni soha
2022. mĂĄrc. 9. 16:49
 4/4 Dzsoki ***** vĂĄlasza:
MegnĂ©zhet. MĂ©g 18-as karikĂĄval ellĂĄtottat is,csak az nem legĂĄlis. Igen csekĂ©ly az esĂ©ly,hogy valaki ezt ellenƑrizze. Mint ahogy alkoholt Ă©s cigit is csak 18 Ă©ves vehet. Vagyis,azon a napon,amikor szĂŒletett. JĂł,a februĂĄr 29-Ă©n szĂŒletettek csak mĂĄrcius 1-Ă©n.
2022. mĂĄrc. 11. 02:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabålyzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beållítåsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenƑ anyagok nem minƑsĂŒlnek szerkesztƑi tartalomnak, elƑzetes ellenƑrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetƑ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetƑsĂ©gĂŒnkön!