Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit csináljak most?

Mit csináljak most?

Figyelt kérdés
1 hete kerültem be ebbe az iskolába, és már összevesztem az osztálytársaimmal, borzasztó az osztály... Mindenki cigány(rosszabbik fajta) az osztályban, kivéve 4 ember de már azok is elcigányosodottak, perverzek stb. minden nap valaki megy az igazgatóiba, mindennap verekednek. Pénteken odajöttek hozzám kötöszködni(4 lány) hogy milyen sz@r a sminkem, meg nevetséges, és direkt így röhögve. Összebarátkoztam egy 1 évvel felettem járó lánnyal, és odajön az egyik osztálytársam hogy "Mivan l*szbiskedtek? Majd valamelyikőtök felcsatolja a műt és úgy k*rjátok egymást. Már az első hetem ilyen! Milyen lesz később így? Mit csináljak? (2 és fél évem van még velük)
2022. márc. 5. 15:35
 1/3 anonim ***** válasza:
53%

Gondolom nem csak a te osztályod ilyen, hanem az egész suli, nem? Váltás nélkül nem hiszem hogy megtudnád oldani a helyzetet.

Egyébként újként még a figyelem középpontjában vagy, idővel megszoknak és valószínűleg tesznek majd rád. Ne arcoskodj velük, ne veszekedj és akkor nem szállnak rád. Barátkozz értelmesekkel, mint azzal a lánnyal akiről írtál - biztos ő is ismer további normális embereket, mondhatod majd neki hogy bandázzatok együtt.

2022. márc. 5. 15:41
 2/3 anonim ***** válasza:
66%

Azt, hogy most mit csinálj, azt nehéz megmondani, de hogy mit kellett volna csinálni azt megtudom mondani. Tanulni kellett volna, hogy jó bizid legyen és egy erős központi felvételit írni, hogy erős iskolába mehess. Oda cigányok nem jutnak be, normális szülők, normális gyerekei járnak oda, aki balhézik, kib@sszák.

Ezt kellett volna tenni😂

2022. márc. 5. 17:17
 3/3 anonim ***** válasza:
Válts. A legtöbb gimi egy ilyen söpredék hely, ne hallgass a fentiekre, jó hogy már nem a te hibád, amiért mások retardak. Ezért tart ott Magyarország ahol, nem Orbán miatt....
2022. márc. 5. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!