Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Izomból szétrúgta a kukát, ki...

Izomból szétrúgta a kukát, ki fogja ezt kifizetni?

Figyelt kérdés
Osztálytársamat ma a súlya miatt érte kisebb bántalmazás, neki felment a vérnyomása és idegességből belerugott a kukába, ami persze széttört. A tanár ekkor nem volt jelen, később jött oda, hogy mi volt ez a nagy hang. Leszidta a fejét, de nem mondta ezért kinek kell fizetnie, illetve következménye lehet-e. (?)

2022. febr. 17. 14:52
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Elvileg a gyereknek kellene kifizetnie, de feltehetöen az iskola biztosítása fizet.
2022. febr. 17. 14:56
 2/7 anonim ***** válasza:
56%
Neked nem mindegy?
2022. febr. 17. 14:59
 3/7 anonim ***** válasza:
66%
Gondolom a kérdezőnek köze van a “osztálytársamat ma a súlya miatt érte kisebb bántalmazás”-hoz.
2022. febr. 17. 15:02
 4/7 A kérdező kommentje:
Utolsó, nemtudom mire célzol, de ha arra gondolsz, akkor nem, én nem bántottam őt.
2022. febr. 17. 15:06
 5/7 anonim ***** válasza:
93%
az iskola kifizettetheti a gyerek szuleivel
2022. febr. 17. 15:08
 6/7 anonim ***** válasza:
89%

Plusz egy beutaló sem ártana a pszichiátriára.

Nem rosszindulatból írom hanem tapasztalatból. Én is ilyen voltam régen. Ha be mertek szólni idegbajt kaptam. Aztán mire kiderült, hogy súlyos pszichiátriai eset vagyok már sajnos vér is folyt.

Szerencsére még innen is össze tudtam szedni magam de nem jó idáig eljutni. Minden elmebeteg egy távirányító földhöz vágásával kezdi. Ezen a ponton ő már túljutott. Segíts neki amíg nem folyik vér.

2022. febr. 17. 17:14
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Az tökmindegy, de a barátod, osztálytársad súlyos mentális beteg, ez tény, és nem a súlya, hanem a dührohamai miatt.
2022. febr. 19. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!