Hogy érjem el,hogy ne haragudjon rám egy tanár?
Figyelt kérdés
Kicsit magamra haragítottam egy tanárt,de nem szeretném,hogy mérges legyen rám,ugyhogy ötleteket szeretnék,hogy ne legyenk koztunk harag.Elfogadok edessegotleteket is:))2022. febr. 17. 10:56
1/8 anonim válasza:
Mit csináltál hogy megharagudott?
2/8 anonim válasza:
Nagyon nem mindegy mivel dühítetted föl.
3/8 anonim válasza:
Odamész hozzá és megbeszéled vele vagy bocsánatot kérsz. Mint egy bármilyen másik nem tanár embertől, akit nem szeretnél, hogy haragudjon rád.
Nem értem miért fontos, hogy tanár.
4/8 anonim válasza:
Nagyon nem mindegy, hogy mivel mérgelted fel,de ha látja hogy szorgalmasan tanulsz, odafigyelsz és segítesz másoknak, akkor olyan nagy baj nem lehet
5/8 A kérdező kommentje:
Nem nagy dolog.Csak az eggyik orán szerinte beszelgettem,és 2× rám szólt. Köszönöm a segítséget:)
2022. febr. 17. 11:47
6/8 anonim válasza:
Szerinte, de kétszer szólt rád? Ebben az esetben . ismerd be hogy hibáztál (nem szerinte) és ígérd meg hogy figyelni fogsz az óráján trécselés helyett. .
7/8 A kérdező kommentje:
Tényleg beisemrem,hogy az első felszólítása jogos volt,de a másodikat senki sem ertette
2022. febr. 17. 11:56
8/8 anonim válasza:
Férfi tanár? Női tanár? Lány vagy vagy fiú?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!