Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Ebben az esetben mit jelenthet...

Ebben az esetben mit jelenthetett a hallgatás?

Figyelt kérdés
Pár osztálytársammal sétáltunk tesin, a többiek nem voltak velünk. Elkezdtek beszélni arról, hogy ki miért nem kedvelhet kit. Én mondtam, hogy engem biztos mindenki utál, nem reagáltak rá, aztán mondtam még 2x, de akkor se. Én visszahúzódó vagyok, nincs sok barátom az osztályban.
2022. febr. 16. 18:11
 1/5 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
88%

Hallgatás=beleegyezés.

Nagy igazság.

Nahjó, nem biztos hogy mindenki utál,-ezzel értettek együtt, de valószínüleg nem te vagy a kedvenc, vagy még csak nem is kedvelnek, semleges vagy.

2022. febr. 16. 18:13
 2/5 anonim ***** válasza:
92%

Ez egyrészről lehet igaz is, hogy téged sem kedvelnek annyira.

Ezzel kapcsolatban azt javaslom, hogy a jövőben ne állíts magadról véleményt! És legfőképp ne is ismételd meg. (Amit te leírtál, az olyan önsajnálat jellegű dolog, amire mások soha nem kíváncsiak.)

Az emberek úgy is kialakítanak rólad véleményt/meglátást.

Másrészről nyilvánvaló, hogy a negatív tulajdonságaidat nem fogják a szemedbe mondani a barátságosabb emberkék... :,D

2022. febr. 16. 18:25
 3/5 anonim ***** válasza:
32%
Hacsak nem volt eleguk abbol, hogy ki akarsz eroszakolni egy jajdehogyist, tenyleg azert hallgattak, mert egyetertettek. Ez persze nem utalat, csak nem kedveles es lehet rajta valtoztatni. Pl ez az alszerenykedesnek tuno vagy passziv agressziv stilus, azaz meg haromszor rakerdezes, baromira nem szimpatikus.
2022. febr. 16. 18:32
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem tudtak semmit hozzáfüzni, tehát helyseltek.
2022. febr. 17. 08:11
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Lehet ötletük nem volt, hogy kéne erre reagálni. Ráéreztek, hogy bármit mondanának, csak a baj lenne belőle.
2022. febr. 18. 02:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!