Nem vicces hogy egy suliban titkos a wifi jelszó mégis
úgy 9 órára összeomlik a belső háló a sok
bejelentkezéstől? Azon diákoktól akik elvileg nem
ismerik a jelszót...
Én már vagy 10+ éve jártam középsuliba, akkoriba már volt wifi, de akkor is ez ment. Valamelyik rendszergazdának valamelyik diák a haverkája volt, aztán az elmondta a jelszót, az meg tovább adta másnak, aztán így az egész iskola tudta már.
2022. febr. 3. 12:07
2/12 A kérdező kommentje:
és a vicc hogy a jelszót havonta cserélik akkor 1-2 napig üres a háló, aztán berobban a sok diák akik "nem tudják"a jelszót.
és evidens honnan tudjék meg: aki kiosztja az új jelszót mástól nem...
aki meg tagad hogy őőőő aztán soha.
2022. febr. 3. 12:11
3/12 anonim válasza:
2010-ben még elég drága volt a mobilnet, még eszköze is alig volt a gyerekeknek, most 2022-ban egy izmosabb szendvics árából szerintem egész héten telefonozni tudsz :D
2022. febr. 3. 12:19
4/12 anonim válasza:
Mi nem voltunk rácsatlakozva (telefonnal, osztálylaptoppal igen), s úgy se ment. Csodálatos volt az internet minősége az iskolában...
2022. febr. 3. 13:31
5/12 anonim válasza:
Pár éve végeztem, és nálunk még az volt a módi, hogy egyik osztálytársam bekövetett egy Guest-Vendég Wifi Insta-fiókot, ami havonta kiírta a suli új jelszavát. Amint megtudta, beírta a csoportba és onnantól egy pillanat alatt ment körbe az infó. Néha másik osztálytól szerezte meg, majd kiírta a táblára, vagy be a csoportba, de mindig órákon belül nála volt az új jelszó.
2022. febr. 3. 13:32
6/12 anonim válasza:
Alapítványi suliban már Wifi is van?
2022. febr. 3. 13:54
7/12 anonim válasza:
Nálunk is ez megy. Én is tudom a wifijelszót. 12-ben szereztem meg először, de aztán 13. év elején (okj) megváltoztatták, azonban kifüleltem, mikor a tanárok próbálták beírni a gépbe, az egyikőjük kimondta hangosan, kiderült, ugyan az maradt a wifijelszó, csak tettek mögé egy felkiáltójelet :D Inkább azt használom, mint a mobilnetemet. Azt hiszem ez mellett nálunk van Guest vendég wifi is, emiatt amit használok az nincs leterhelve, működik szépen.
2022. febr. 3. 14:32
8/12 anonim válasza:
Igen nagyon vicces, fáj a gyomrom a röhögéstől!
2022. febr. 3. 15:34
9/12 anonim válasza:
Anno 10 éve nálunk is ez ment gimnáziumban.
Tele volt az osztályunk tanárgyerekkel, valamelyikük mindig megtudta a jelszót, aztán szépen ment körbe.
Csak úgy 1 év után a rendszergazdának elege lett, és kivette a jelszavas védelmet, lett helyette whitelist, csak az általa beállított MAC-címekről lehetett felcsatlakozni, akkor ért véget ez a móka.
2022. febr. 3. 18:15
10/12 anonim válasza:
Hivatalosan nálunk se tudhatja diák, illetve mostmár inkább raknak ki kvízt, hogy legyen értelme az újra rájönni.
Viszont azt felháborítónak tartom, hogy több órán használja a tanár a digitális oktatás alatt tanult dolgokat, hogy classroomba küldi a feladatot, ilyen kahoot, olyan redmenta és stb, de ha te nem szerzed meg többnyire fű alatt a wifi jelszót, akkor vagy saját költségére mobilntetet kell használnod az órai feladathoz, dolgozathoz, vagy nem tudod megírni...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!