Hogyan generáljak vitát egy osztályban?
Figyelt kérdés
Kedes mindenki
Az osztalyunk unalmas ezert kell egy kis drama
Varom az otleteket😘😘😘
2022. febr. 1. 09:11
2/11 anonim válasza:
Meséld el nekik, hogy kiírtad ide ezt a kérdést :D
3/11 anonim válasza:
Szia! Cseréld ki a cuccokat amikor nem figyelnek. Én mindig ezt csináltam és barátságok szűntek meg. Sok szerencsét!
4/11 anonim válasza:
Öltözz transzhitlernek farsangra, majd lesz nagy izgalom.
(Komolyan: minek gerjeszteni a zűrzavart, nincs elég baj a világban?! Ha unatkozol, ne a többi emberrel szúrj ki, hanem keress valami elfoglaltságot. Szervezz színjátszókört vagy zenekart vagy akármit.)
5/11 anonim válasza:
Anno középiskolában a ti fajtátokat utáltam a legjobban, esküszöm.
7/11 anonim válasza:
Szerintem kezdj el cseszegetni mindenkit, hogy mindenki ronda csak te nézel ki jól, sértegesd a családjukat. Jó kis bunyó lesz :D
8/11 anonim válasza:
Túl sok volt a ValóVilág?
Nem kéne ilyen sz rokat nézned...
9/11 anonim válasza:
Az lényegtelen, szerintem inkább saját magadra fordits egy kis időd, mert az ilyen gondolkodású emberek nem szokták vinni semmire az életben.
10/11 anonim válasza:
Sehogy! Világéletemben utáltam az unatkozó vagy önmagukkal nem elégedett osztálytársakat akik attól érezték magukat jobban, hogy összeugrasztották az embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!