Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Milyen jelekből tudnám megálla...

Milyen jelekből tudnám megállapítani?

Figyelt kérdés

Egy kisebb egyetemen, ahol a csoportok létszáma 10-20-ig terjed bizonyos órákon, miből tudnám megállapítani, hogy a tanár kedvel, mint diák?

Nem pont a jó jegyekre gondolok...

2022. jan. 27. 17:19
 1/2 anonim ***** válasza:
Ezt általában érzi az ember. De tanártól is függ. Van, amelyik nem tudja, illetve nem is akarja titkolni, kiket kedvel, de azért olyan is van, aki megpróbál korrekt lenni, és nem tesz különbséget a hallgatói között. Mondjuk ez utóbbi a ritkább.
2022. jan. 27. 17:26
 2/2 anonim ***** válasza:
51%

Én onnan tudtam meg hogy a tanárnő kíváncsi volt rám. Ha valamit meséltem órán akkor arra jobban odafigyelt, belekérdezett. Néha kihasznált egy alkalmat, amikor egyedül látott, hogy a tanulmányaimról meg magamról kérdezgessen. Emellett mindig lenézte az arcomról hogy milyen hangulatba vagyok, leste hogy miket olvasok, etc.

Illetve pont nekem nem hagyta a láblógatást, lógást. Néha igazságtalannak éreztem, hogy ami másnak ötös az nekem négyes, de csak azért, mert azt akarta, hogy a maximumot nyújtsam. Igazságtalan volt, hogy xy lóghat kedvére 3 órát, pedig 2 óra volt lógásra engedve, de én 2 órán belül nem hiányozhattam az egyikről, amikor rosszul voltam, de azért tette, mert azt akarta hogy keményen dolgozzak. Egyszer elmondta nekem hogy a csoporttársaim közül én vagyok a legkülönlegesebb és sokra fogom vinni. Azt mondta tehetséges vagyok. Az egyetem után a mai napig támogat, elég sok mindent, amit elértem neki köszönhetek.

2022. jan. 27. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!