T.i mit tennétek, ha nem tudnátok elhagyni a mosdót egészségügyi okok miatt és késve érkeznétek órára?
A szünet végére elkezdett csikarni a hasam kiszaladtam a wcre, nem vittem magammal telefont.
Elkezdődött az óra és egy jókora késéssel érkeztem. Bocsánatot kértem. Kérdezte a tanár, hogy mi történt és mondtam, hogy szünetben elmondom.
Szünetben kihívott a tanár a folyosóra és ott elmondtam, mi történt mire ő annyit kérdezett, hogy miért nem szóltam az osztálytársaknak. Mondtam, hogy nem volt nálam telefon. Erre azt kérdezte, hogy miért nem küldtem be akkor valakit a mosdóból a terembe, hogy szóljon. Mondtam, hogy mert nem tudtam kimenni a fülkéből, de szerinte ez nem gátolt volna meg abban, hogy szóljak. Azt hittem, viccelt, mondtam is, hogy csak nem gondolja, hogy a fülkéből kikiabálok, hogy Kiss Mari (nem ez az igazi neve) órájára menjen be a hármas terembe és szóljon, hogy hasmenésem van, de erre visszaszólt, hogy ezt kellett volna csinálnom, mert neki is jó ha tudja hogy hol vagyok, mert ő felel értem.
Ti mit tettetek volna ebben az esetben, ha nem tudtátok volna elhagyni a fülkét?
Ne akadj fenn ezen, egy idióta a tanár. Nem tudom miért kellett kötekednie és miért nem tudott tovább lépni rajta. Hát van ez így..bárkivel előfordulhat, még vele is.Mégse jelenti be az osztálynak hogy ez volt.Kb. gúnyt akart volna űzni belőled.Hogy kerüljön nyilvánosság elé a probléma, és mondjuk nevessenek ki az osztálytársak.Vagy csak ilyen tipikus neki kell igaza legyen és addig hajtotta a hülyeségét míg saját maga is elhitte hogy az úgy jó.És neki van igaza.
Ne foglalkozz vele.Helyesen cselekedtél.Ő meg nem felnőtt módjára. Ennyi
Nem magyarázkodtam volna tovább. Mosdóban voltam, kész. Szerintem egy intelligens tanár ennél több részletre nem kíváncsi.
Vagy ha mégis, akkor elmondom, hogy milyet szrtam, ha ennyire érdekli a taplót.
Ha ilyen helyzetbe kerültem volna, akkor egyszerűen annyit mondtam volna hogy "elnézést nem voltam jól". Egy rendes iskolában ha a gyerekről tudják hogy az iskola épületében tartózkodik (esetedben tudták hiszen minden cuccod ott volt) és a gyerek nem jelezte se a többi gyereknek se a tanárnak hogy nem fog bemenni vagy késve érkezik akkor a tanár kiküld egy gyereket hogy keresse meg vagy maga a tanár megy a gyereket megkeresni.
Szóval ha a tanár elkezdett volna kötözködni, hogy miért nem üvöltöztem a slozin hogy fosok és mondják be a sulirádióba is ha lehet hogy a tanár kicsi szíve megnyugodjon - akkor csak megkérdeztem volna hogy tulajdonképpen ő miért nem jött és keresett meg ha így aggódik értem.
Plusz, miért elvárás hogy vadidegen gyerekeket küldj el hozzá, ezzel még azt is elárulva hogy melyik osztályba jársz, hadd gúnyoljanak - egyáltalán hogy vadidegen gyerekek előtt égesd le magad.
Tanarod mar csak ilyen.
Csak o volt idiota.
A tanárod egy idióta. Én biztosan nem feszegettem volna a témát, annyi is bőven elég lett volna, hogy a mosdóban volt sürgős dolga a diáknak. Főleg, ha lány az illető tanuló, mert akkor menstruáció is szóba jöhet, nem csak a hasmenés. Legfeljebb megkérdeztem volna, hogy kér-e széntablettát (mindig van nálam).
Üdv, egy középiskolai tanár
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!