Mit szól egy tanár ahhoz, ha csak egy diákot kell tanítania egyik osztályban? (Mert a többiek előrehozott érettségit tettek.)
Idén elvileg az osztályból rajtam kívül mindenki, aki eddig nem tett, előrehozott érettségit tesz angolból, szóval jövőre csak én maradnék. Ezért elgondolkoztam, hogy lehet, hogy nekem is kéne, hogy ne kelljen egy embert tanítani, főleg, hogy tanárhiány van, nem akarok problémát okozni. Az írásbelivel nem hiszem, hogy gondban lennék, de a szóbelire nagyon nem érzem kész magam, múltkor szituációkat gyakoroltunk és teljesen leblokkoltam tőle, pedig a szókincsemmel nincs baj. (Minden, főleg idegen nyelvi felelésnél ez van, főleg hogy sokszor a szituációhoz tudni kell folyékonyan idegen nyelven stresszhelyzetben hazudni.) Ezzel egyébként járok pszichológushoz, és segít, de úgy érzem, hogy ehhez nekem több idő kellene. Ráadásul idén lesz három vizsga év végén és infóból tervezek érettségizni.
De úgy érzem, hogy ezzel problémát okoznék.
Szerintetek túlgondolom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!