Miért csinálhatta?
Figyelt kérdés
Most írom a szakdolgozatom. Az egyetemi tanárommal ismerősök vagyunk Facebookon. Tudni kell, hogy nem fogadja el az ismerősnek jelöléseket a diákjaitól, ígyhát azokét sem fogadja el, akik nála írják munkájukat (néhány okból kifolyólag engem mégis elfogadott). Munkámhoz tartozik egy kérdőíves kutatás, ami kész lett, át lett ellenőrizve. Mondta, hogy megoszthatom.
Ő is megosztotta a Facebook oldalán, majd pár óra elteltével törölte.
Vajon mi lehetett az oka?
Én arra gondoltam, mivel egyetlen diák munkáit, stb. sem osztotta meg soha, így lehetséges rájött, hogy ne én legyek a kivétel, ne kivételezzen velem.
De várom a további válaszokat!
2022. jan. 22. 18:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!