Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Volt/voltak vagy van/vannak...

Volt/voltak vagy van/vannak olyan osztálytársad/osztályársaid aki/akik egyáltalán nem beszél/beszélnek?

Figyelt kérdés
Nekem voltak ilyen osztálytársaim!

2022. jan. 18. 13:00
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
86%
Mármint hogy némák, vagy hogy érted hogy nem beszélnek?
2022. jan. 18. 13:05
 2/17 anonim ***** válasza:
80%
Felnőtt esti sulin volt, de ő tuti valami autista lehetett, mert látszott rajta hogy nagyon nem oké.
2022. jan. 18. 13:06
 3/17 anonim ***** válasza:
93%
Csak olyan volt, aki keveset beszélt. Én se beszéltem sokat.
2022. jan. 18. 13:10
 4/17 anonim ***** válasza:
93%
Volt egy ilyen srác a gimibe (nem osztály társ), hanem év folyam társ, annyit cseszegették, hogy végül öngyilkos lett, ki ugrott egy 5 emeletes panelből.
2022. jan. 18. 13:19
 5/17 anonim ***** válasza:
83%
Nálunk gimiben volt egy lány, aki nagyon keveset beszélt, de több papírja volt különböző gondokról.
2022. jan. 18. 14:42
 6/17 Metionin ***** válasza:
95%
Mármint fizikailag néma? Mert olyan nem volt, a mi sulinkban nem fogadták volna. Olyan aki keveset beszélt, volt, többek között én. 5-8. osztályig csak akkor szólaltam meg, ha a tanár kérdezett vagy ha nagyon muszáj volt. A barom osztálytársaimmal nem volt miről kommunikálni.
2022. jan. 18. 14:55
 7/17 anonim ***** válasza:
83%
Voltak halgatag osztálytársaim. Több is, fiúk is, lányok is. Volt süket évfolyamtársam, falábú évfolyamtársam, nyúlszájú és farkastorkú csoporttársam is volt németórán. Állandóan feleltette és felszólította a tanár, pedig szegénynek egyáltalán nem lehetett érteni, hogy mit mond. Mindig 5öst kapott, a dolgozatai pedig mindig csak 2-3asok lettek... Érettségin a szóbeli részből is fel volt mentve. Csak a német tanár beszéltette, pedig csak ilyen semmilyen kis manóhangot tudott magából kipréselni.
2022. jan. 19. 09:45
 8/17 anonim ***** válasza:
60%

7

Én nyúlszájú és farkastorkú vagyok, de sosem volt gond azzal, hogy megértessem magam. Ilyenről meg nem is hallottam, hogy valaki ez miatt felmentést kap az érettségin.

2022. jan. 19. 15:43
 9/17 anonim ***** válasza:
73%

Nekem volt egy csaj az osztályban, 3 évet járt oda, aki órán soha 1 szót nem szólt de soha, szóban felelni nem volt hajlandó (ezt a tanárok fura módon elfogadták) szünetekben meg fejére tette a hatalmas fejhallgatóját és maxra nyomott valami zenét, arra ringatta magát a folyosón (szó szerint)

Voltaképp 3 év alatt 1 szót nem hallottam soha szólni de még köszönni se.

Mit keresett egy normál suliban, rejtély.

2022. jan. 19. 19:27
 10/17 anonim ***** válasza:
93%

19:27

Mert integrált oktatás van. Ha kap külön órán segítséget, akkor pontosan mi a baj?

2022. jan. 20. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!