Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Nem merek hazamenni?

Nem merek hazamenni?

Figyelt kérdés
Kiosztotta a tanár a dolgozatot, ami az utolsó esélyem lett volna javítani, de nem sikerült jól, így a félévi jegyem is marad. Muszáj haza mennem, de nagyon szorongok. A szokásos buszt lekéstem, mert nem mertem rá felszállni, most van egy kis időm, amíg jön a következő, de nem tudom mit csináljak. :(

2022. jan. 17. 15:02
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
93%
Egy hármas nem a világ vége! Nyugi. Sőt! Egy egyes sem lenne az. Ki lehet javítani. Menj haza szépen, és mondd el ezt.
2022. jan. 17. 15:22
 12/30 anonim ***** válasza:
79%

Ugyan már én megbuktam meg is hazajottem. Nem nekik hanem magadnak tanulsz! Mindenkinek be csuszik egy hármas, mondd h majd kijavitod és jó van!

Vagy ne mondd el otthon! És majd ha kijavítottad akk mondd el!

2022. jan. 17. 15:24
 13/30 anonim ***** válasza:
53%
Mit jelent az, hogy lecsesznek? Meg is vernek vagy csak szövegesen? Hát szépen meghallgatod, gondolatban befogod a füledet, nem figyelsz oda, nem veszed fel, és majd befejezik és az élet megy tovább. Van élet a lecseszésen túl, nem dől tőle össze a világ, és te se leszel általa kevesebb. Arra jó, hogy megtanuld, hogy te soha ne tedd ezt a saját gyerekeddel, hogy félelmet keltesz bennük. A szüleid nem gondolkoznak okosan, valójában semmi jelentősége egy félévi jegynek, de még az évvéginek se sok.
2022. jan. 17. 15:28
 14/30 anonim ***** válasza:
76%
#10 ha ez valaha is segitett volna, akkor senki se halna bele halalos betegsegekbe es mindenki milliomos lenne
2022. jan. 17. 15:31
 15/30 anonim ***** válasza:
87%

Figyelj! Én ötös voltam matekból végig. Az érettségim hármas lett, mert figyelmetlen voltam, izgultam, kapkodtam és nem vettem észre 1 oldalt, ami teljesen kimaradt. :D

Engem sem öltek meg, azt mondták hülye vagyok, hogy egy ilyenen csesztem el, de ez van. Igazuk volt.

Majd év végéig szépen kijavítod, ez csak egy szaros félévi jegy. Ha alapból jó vagy, akkor addig 100x röhögve felhúzod a jegyed.

2022. jan. 17. 15:38
 16/30 anonim ***** válasza:
100%
Otthon vagy már? Mi lett végül?
2022. jan. 17. 16:33
 17/30 anonim válasza:
31%
Én mindennap tanulók, de tele vagyok 3,2-sel nem ezen fog múlni minden és, mégcsak félév van.
2022. jan. 17. 16:34
 18/30 anonim ***** válasza:
100%

Ha a szüleid idegbetegek, akkor egyik füleden be, a másikon ki.

Esetleg vernek is?

Egyébként tudom milyen, amikor idegbeteg módjára üvöltöznek veled egy ilyen apróságon.

Mindenki baromi okos itt, hogy ez nem a "világvége", meg hogy szarabb jeggyel se történt otthon semmi, de ha a szüleid abuzálnak egy ilyen baromság miatt, akkor akar a halál abba a környezetbe menni. Nem véletlenül szorong a kérdező is, a "remek" szülői módszernek meg lett az eredménye, már ilyen fiatalon nincs rendben minden mentálisan.

Nekem ez felnőttként komoly gondot okozott mentálisan, hogy ilyen fejmosásokat kaptam és semmivel nem járult hozzá a sikeres tanulmányaimhoz, inkább csak hátráltat a szorongás, ami a múltból fakad még jelenleg is.

Valahogy próbáld kizárni, hogy magyaráznak neked, ha mindennek elhordanak, akkor sincs igazuk.

Ettől a jegytől függetlenül is lehetsz sikeres a jövőben, ha ők mást mondanak, azt csak a dühük miatt teszik.

2022. jan. 17. 16:58
 19/30 anonim ***** válasza:
100%

Azért durva, hogy szegény kérdező nem mer hazamenni emiatt, ez egyáltalán nem normális dolog.

Kérdező, remélem azóta hazamentél és meg tudtátok kulturáltan beszélni a szüleiddel!

2022. jan. 17. 18:50
 20/30 anonim válasza:
100%
-#17-es vagyok én is remélem hogy haza mentél.
2022. jan. 17. 22:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!