Nem merek hazamenni?
Ugyan már én megbuktam meg is hazajottem. Nem nekik hanem magadnak tanulsz! Mindenkinek be csuszik egy hármas, mondd h majd kijavitod és jó van!
Vagy ne mondd el otthon! És majd ha kijavítottad akk mondd el!
Figyelj! Én ötös voltam matekból végig. Az érettségim hármas lett, mert figyelmetlen voltam, izgultam, kapkodtam és nem vettem észre 1 oldalt, ami teljesen kimaradt. :D
Engem sem öltek meg, azt mondták hülye vagyok, hogy egy ilyenen csesztem el, de ez van. Igazuk volt.
Majd év végéig szépen kijavítod, ez csak egy szaros félévi jegy. Ha alapból jó vagy, akkor addig 100x röhögve felhúzod a jegyed.
Ha a szüleid idegbetegek, akkor egyik füleden be, a másikon ki.
Esetleg vernek is?
Egyébként tudom milyen, amikor idegbeteg módjára üvöltöznek veled egy ilyen apróságon.
Mindenki baromi okos itt, hogy ez nem a "világvége", meg hogy szarabb jeggyel se történt otthon semmi, de ha a szüleid abuzálnak egy ilyen baromság miatt, akkor akar a halál abba a környezetbe menni. Nem véletlenül szorong a kérdező is, a "remek" szülői módszernek meg lett az eredménye, már ilyen fiatalon nincs rendben minden mentálisan.
Nekem ez felnőttként komoly gondot okozott mentálisan, hogy ilyen fejmosásokat kaptam és semmivel nem járult hozzá a sikeres tanulmányaimhoz, inkább csak hátráltat a szorongás, ami a múltból fakad még jelenleg is.
Valahogy próbáld kizárni, hogy magyaráznak neked, ha mindennek elhordanak, akkor sincs igazuk.
Ettől a jegytől függetlenül is lehetsz sikeres a jövőben, ha ők mást mondanak, azt csak a dühük miatt teszik.
Azért durva, hogy szegény kérdező nem mer hazamenni emiatt, ez egyáltalán nem normális dolog.
Kérdező, remélem azóta hazamentél és meg tudtátok kulturáltan beszélni a szüleiddel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!