Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Tanár/ofő mit tehet ha nem...

Tanár/ofő mit tehet ha nem voltam szalagavatón? A semmin kívül? Pénz befizettem hogy hagyjanak békén és nem mentem. Nem kell vissza a pénz tartsa meg igya el, csak hagyjon békén

Figyelt kérdés
2022. jan. 13. 11:47
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
45%
#11 Bár nem nekem válaszoltál, de sz szerinted más szalagavatójára fizette be a pénzt?:) Újabb értelmes komment....
2022. jan. 13. 18:43
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

A szalagavatónak sosem értettem az értelmét. Volt egy estém amikor táncoltunk, néha ma is visszanézem az osztálytáncot, ez eddig rendben.

De mit jelképez az egész egyáltalán? Miért nem a tanév elején avatják fel a gyerekeket hogy most végzősök? Vagy miért nem ballagáskor esetleg érettségi után ünnepelne egyet?

Tehát mi az értelme annak, hogy "Lehúztunk 4 hónapot az utolsó évből, még április végéig itt maradunk, bulizzunk!"?

2022. jan. 13. 18:58
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

#13 de igen, neked válaszoltam és igen, előfordulhat, hogy nem a saját szalagavatójára fizet. Mifelénk a végzős évfolyamnak az alsóbb évfolyamok fizetik a szalagavatót és a ballagást (előbbinél azért a belépőjegyek eladásából történő bevétel sokat segít, különben elég drágán jönnénk ki). Ki tudja, lehet a kérdezőnél is így van, de ha mégse, akkor attól még valahol ugyan úgy előfordulhat.

Köszönöm az "értelmes" kommentedet.

2022. jan. 13. 19:26
 14/20 anonim ***** válasza:
77%

#15 Fogd már fel, hogy nem nekem válaszoltál te szerencsétlen 😂 Nem én vagyok a #9es:)

Nagyon szívesen, bármikor. Mellesleg ez nem elterjedt, ahogy nálad megy.

2022. jan. 13. 20:59
 15/20 anonim ***** válasza:
81%
Nézegesd akkor szépen vissza a kommenteket. Most utólag tényleg furán nézhet ki, de ha elkezded használni azt a picike eszedet akkor rájöhetsz, hogy a moderátorok töröltek egy kommentet, tehát mindenki válaszában a jelölés csúszik egyet. Példaként felhoznám a te 20:59-es válaszod, melyben a jelenlegi állás szerint saját magadnak válaszoltál. Belemehetünk egymás hibáinak a szidalmazásába, de van jobb dolgom is, mint teljesen hülyékkel vitatkozni. És oké, hogy nem elterjedt így rendezni, de van ilyen is.
2022. jan. 13. 22:24
 16/20 anonim ***** válasza:
62%
És ha esetleg te is elkezded használni a parányi eszedet az egód mögött, talán rájössz, hogy a korábbi 9es válaszok előttiek sem az enyémek:) Gratulálok fiam, nagyon ügyes vagy
2022. jan. 14. 09:07
 17/20 anonim ***** válasza:
66%
Nagyon haragudni fog rád, s meg fogja torolni, mivel megsértetted a kis felsőbbrendűségét, hogy nem úgy táncolsz, ahogy ő fütyül. Egy tanár nagyon könnyen vissza tud élni a hatalmával sajnos. Az enyém hallani se akart arról, hogy ne menjek... De a táncból legalább másodjára sikerült kihúznom magam.
2022. jan. 14. 12:44
 18/20 anonim ***** válasza:
67%
14 ez biztos nekem szólt vagy törölve lettek időközben a kommentek?
2022. jan. 14. 22:20
 19/20 anonim ***** válasza:
27%
#19 Az nekem szólt, nem neked:)
2022. jan. 14. 22:24
 20/20 anonim ***** válasza:
69%

Nem tehet semmit. A tanítási időn kívül nem kötelezhet semmire sem. Viszont az osztálytársaid és a tanárok tehetnek megjegyzéseket.

De gondolom nem szereted az osztályod, azért nem mentél. Elballagtok áprilisban, leérettségiztek és soha többet nem látod őket. Ne agyalj ezen!

2022. jan. 16. 23:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!