Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Nagyon gáz és felesleges...

Nagyon gáz és felesleges lenne ezért ráírni?

Figyelt kérdés
A tanár ma azt mondta hogy felhívja anyámat mert nem másoltam be egy órai munkát. Oke de anyam és apam ezért nagyon mérgesek szoktak lenni és nagyon durván megszoktak engem verni ezért és felek nagyon. Rairjak hogy legyen szíves ne hívja fel oket mert megvernek erte? Mondtam neki hogy holnapra megcsinálom de ugy is fel akarta oket hivni
2022. jan. 5. 14:03
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
85%
Teljesen normális dolog, hogy értesíti a szüleidet mit csinálsz. Az a nem normális, hogy ők meg megvernek. Tehát nem igazán az itt a megoldás, hogy a te szüleidnek ne mondja el mi történt.
2022. jan. 5. 15:25
 12/20 A kérdező kommentje:
Akkor 100% hogy nem hívja fel oket?
2022. jan. 5. 17:09
 13/20 anonim ***** válasza:
37%
Igen, helyette majd a gyermekvédelmet hívja... Gondozásba veszik majd a családotokat, és ha a szüleidről bebizonyossodik hogy vernek, amkor simán elvehetnek a szüleidtől.
2022. jan. 5. 17:33
 14/20 A kérdező kommentje:
És egy rokonhoz “tesznek”?
2022. jan. 5. 18:07
 15/20 A kérdező kommentje:
Eddig nem hívta oket
2022. jan. 5. 18:20
 16/20 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy egyébként?
2022. jan. 5. 18:22
 17/20 anonim ***** válasza:
Én egyszer intőt kaptam és sírtam és elmondtam annak, aki adta, hogy otthon nagyon mérgesek lesznek. Nem emlékszem mennyi idő telt el utána, de a gyámügy kijött hozzánk. Mondjuk ott egy félreértés volt, ugyanis én arra gondoltam, hogy kiabálnak velem, ő úgy értette, hogy megvernek engem. Így is volt bejegyezve a gyámügynek, hogy az iskolában azt állítottam, hogy engem verni szoktak otthon.
2022. jan. 6. 20:05
 18/20 anonim ***** válasza:
Az meg, hogy elvesznek a szüleidtől rémmese, nem így működik a gyámügy.
2022. jan. 6. 20:05
 19/20 A kérdező kommentje:
Ma beszéltem a tanárral és azt mondta hogy szólt az osztályfőnöknek erről és mondta hogy majd szeretne a hárman beszélnénk (én a tanár meg anyam) meg kerdezte hogy hogy szoktak verni stb
2022. jan. 6. 20:09
 20/20 anonim ***** válasza:
Troll kérdés.
2022. febr. 3. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!