Miért van az hogy az emberek egy része már nem is köszön vissza, pedig semmi rosszat nem tettem?
Figyelt kérdés
Vannak olyan emberek, akik nekem vissza sem köszönnek csak úgy és ez már nagyon frusztrál. Köszönök nekik mindig, de másoknak egyébként visszaköszönnek és beszélgetnek is egymással. Valakit látok a folyosón és köszönök nekik, kb. az emberek fele vissza sem köszön és olyan is van aki ignorál, csak akkor akar velem beszélni ha valami kell, de nemcsak messengeren, még élőben is. Mit csináljak hogy ezt elkerüljem? Rendkívül zavar, hogy az emberek még vissza sem köszönnek, ha köszönök, pedig semmi rosszat nem tettem.2022. jan. 4. 20:10
11/16 A kérdező kommentje:
Általában én is visszaköszönök, ha köszönnek, nagyon ritka ha nem, mert mást is csinálok, vagy nagyon figyelmetlen vagyok.
2022. jan. 4. 20:57
12/16 anonim válasza:
"csak úgy nem szoktam köszönni senkinek. Sokszor akkor sem ha ő köszön"
Mi az, hogy csak úgy? Ha köszön neked, illik visszaköszönnöd, és az nem "csak úgy".
13/16 SIDLER22 válasza:
De én nem szeretnék visszaköszönni mert nem is ismerem meg fárasztó. Főleg ha 20-an jönnek egymás után.
Erre szoktam mondani a tipikus "nem tanítottak meg az illemre?" mondat után, hogy de megtanítottak csak nincs kedvem betartani. Ha nem csuknak le érte meg nem kapok bírságot akkor had döntsem el én, hogy mit akarok.
14/16 anonim válasza:
Ha velem találkozól akkor én visza köszönék.
Valószínűleg a trehányság miatt.
^_^
15/16 anonim válasza:
"Főleg ha 20-an jönnek egymás után."
Erre való a szia helyett a sziasztok.
"nem szeretnék visszaköszönni mert nem is ismerem meg fárasztó"
Nem baj, majd alszol.
16/16 A kérdező kommentje:
Na ma köszöntem mindenkinek, hát az emberek fele nem köszön vissza, de már nem izgat, akkor én is elmegyek mellettük
2022. jan. 5. 21:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!