Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Na kinek van még gyomoridege,...

Na kinek van még gyomoridege, mert holnapután már mehetünk is iskolába, munkába?

Figyelt kérdés

2022. jan. 1. 19:11
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
96%

Szerintem a suli volt szarabb mint a munka. Egyrészt 1-2 tárgyból doga volt ilyenkor az emlékeim szerint és akkor lehetett ezekre a dogákra készülni. Másrészt ott az iskolán kívül is kellett foglalkozni az iskolával: dolgozatra készülni, leckét írni, beadandóval vagy előadással készülni.

Arról nem is beszélve hogy az egyetemen ilyenkor volt a vizsgaidőszak. Tök jó volt hogy 1-én vagy tanultam vagy furdalt a lelkiismeretem hogy nem tanulok és a vizsgákra k.rva vastag tömbökből kellett felkészülni.

Munkában nem kell előre készülnöm. Munkaidő elején elkezdek dolgozni, munkaidő végén abbahagyom a munkát és a következő napig nem foglalkozok a melóval.

2022. jan. 1. 20:39
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

"Munkában nem kell előre készülnöm. Munkaidő elején elkezdek dolgozni, munkaidő végén abbahagyom a munkát és a következő napig nem foglalkozok a melóval."

adom. én is sokkal jobb szeretek dolgozó ember lenni.

2022. jan. 1. 20:51
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Holnap után újra munka :/ Fúj. Próbálok nem gondolni rá, nem akarom még a gondolatával sem tönkretenni a napom. Ráérek majd akkor, ott szenvedni.
2022. jan. 1. 20:57
 14/22 anonim ***** válasza:
95%

Nekem.

1 nap a szünet után

Nem akarok suliba menni T_T

1hét után

De jó holnap suli éljen. *-*

2022. jan. 1. 21:00
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Nekem. Bár "csak" 2 vizsgából áll majd a hetem, a hétfőtől már most ráz a hideg. Reggel 8-tól lesz az első, a nehezebbik :c
2022. jan. 1. 23:04
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Hosszú szabi után ez nálam szinte természetes. Nehéz lesz az első pár nap. Viszont, ha visszagondolok az egyetemi éveimre még karácsonykor is vizsgákra készültem. Na az sem volt jobb.
2022. jan. 1. 23:31
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Nekem lesz egy nehéz vizsgám jövő hét szombaton,amire csak holnap kezdek tanulni+ Gyakornokoskodom is egy cégnél,hétfőn dolgozom már.

Iszonyatos lesz...

2022. jan. 1. 23:42
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Én középsuliba járok és én is stresszelek.

Semmi kedvem nincs megint 90%-ban felesleges információkat tanulni, utána meg még itthon is erre tanulni, meg folyamatos idegeskedés a suli miatt.

Szüleimen azt látom, hogy 4, fél 5 körül hazajönnek, majd anyukám még főz valamit, aztán őnekik kész van minden, semmit nem stresszelniük, hogy holnap 2 témazáró + 3 felelés.

2022. jan. 2. 19:15
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Hát rohadtul szar hidd el a napi rohadt meló után, miután az összes bőrt lehúzták rólad, mlg főzni is valamit. Ja...és akkor egymással és a gyerekekkel még nem foglalkoztak. És már nem is jut rá idő és energia.

De fene jó is az emancipáció, hogy a nő is rohadhat a munkahelyen. Aztán lehet vinnyogni, hogy sok az elhanyagolt, neveletlen, depressziós gyerek. Holott semmi meglepő nincs ebben. Egyenes következménye a munkaalapú rabszolgatársadalomnak.

Az a sok fene tanult kitalálhatna valamit, hogy emberként éljen az ember és ne igáslóként, ha már egyértelmű, hogy mindenki utál dolgozni.

2022. jan. 2. 19:43
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
#19-nek: Az emancipáció számomra azért fontos, mert bántalmazó családban nőttem fel és a bőrömön tapasztaltam, hogy mennyire fontos az, hogy a nő ne függjön 100%-ban a férfitől anyagilag és le tudjon lépni, ha rosszra fordulnak a dolgok a házasságban. Szakma és munka nélkül egy nő teljesen kiszolgáltatott a férjének, ami iszonyat veszélyes tud lenni és teljesen kilátástalan állapotot szülhet.
2022. jan. 5. 10:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!