Na kinek van még gyomoridege, mert holnapután már mehetünk is iskolába, munkába?
Szerintem a suli volt szarabb mint a munka. Egyrészt 1-2 tárgyból doga volt ilyenkor az emlékeim szerint és akkor lehetett ezekre a dogákra készülni. Másrészt ott az iskolán kívül is kellett foglalkozni az iskolával: dolgozatra készülni, leckét írni, beadandóval vagy előadással készülni.
Arról nem is beszélve hogy az egyetemen ilyenkor volt a vizsgaidőszak. Tök jó volt hogy 1-én vagy tanultam vagy furdalt a lelkiismeretem hogy nem tanulok és a vizsgákra k.rva vastag tömbökből kellett felkészülni.
Munkában nem kell előre készülnöm. Munkaidő elején elkezdek dolgozni, munkaidő végén abbahagyom a munkát és a következő napig nem foglalkozok a melóval.
"Munkában nem kell előre készülnöm. Munkaidő elején elkezdek dolgozni, munkaidő végén abbahagyom a munkát és a következő napig nem foglalkozok a melóval."
adom. én is sokkal jobb szeretek dolgozó ember lenni.
Nekem.
1 nap a szünet után
Nem akarok suliba menni T_T
1hét után
De jó holnap suli éljen. *-*
Nekem lesz egy nehéz vizsgám jövő hét szombaton,amire csak holnap kezdek tanulni+ Gyakornokoskodom is egy cégnél,hétfőn dolgozom már.
Iszonyatos lesz...
Én középsuliba járok és én is stresszelek.
Semmi kedvem nincs megint 90%-ban felesleges információkat tanulni, utána meg még itthon is erre tanulni, meg folyamatos idegeskedés a suli miatt.
Szüleimen azt látom, hogy 4, fél 5 körül hazajönnek, majd anyukám még főz valamit, aztán őnekik kész van minden, semmit nem stresszelniük, hogy holnap 2 témazáró + 3 felelés.
Hát rohadtul szar hidd el a napi rohadt meló után, miután az összes bőrt lehúzták rólad, mlg főzni is valamit. Ja...és akkor egymással és a gyerekekkel még nem foglalkoztak. És már nem is jut rá idő és energia.
De fene jó is az emancipáció, hogy a nő is rohadhat a munkahelyen. Aztán lehet vinnyogni, hogy sok az elhanyagolt, neveletlen, depressziós gyerek. Holott semmi meglepő nincs ebben. Egyenes következménye a munkaalapú rabszolgatársadalomnak.
Az a sok fene tanult kitalálhatna valamit, hogy emberként éljen az ember és ne igáslóként, ha már egyértelmű, hogy mindenki utál dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!