Mit csináljak, hogy ne csúfoljanak az osztálytársaim?
Figyelt kérdés
Állandóan melegnek csúfolnak meg azt mondják, hogy olyan vagyok mint egy b#zi...Pedig heteró vagyok és egyáltalán nem viselkedek melegesen (szerintem).2021. dec. 16. 21:02
1/15 anonim válasza:
Miért gondolják ezt? Túl sokat haverkodsz a lányokal? Vagy szeretsz divatozni, frizuràzni?
2/15 anonim válasza:
Vond meg a vállad, hogy "oké, szerintetek az vagyok, és?" Ezzel kiveszed a fegyvert a kezükből. Valszeg azért csinálják, mert látják, hogy reagálsz
3/15 anonim válasza:
Van egy kamu profilom, ami egy meleg pasi. Először mindig belém kötnek, de aztán megkedvelnek, mert vicces vagyok, és magamból is viccet csinálok. Ez szinte minden esetben beválik. Próbáld ki
4/15 anonim válasza:
Szerintem csak szeretnék, hogy az legyél mert bejössz nekik xD
5/15 anonim válasza:
Szerintem kérj segítséget az iskolapszichológustól.
Ez zaklatás, és nem kéne annyiban hagyni.
6/15 anonim válasza:
Ilyenkor egyébként az szokott lenni, hogy van egy-két vezéregyéniség, és utána megy a sok birka. Na őt kell valahogy megfogni, hogy bekussoljon, akkor a többi is abbahagyja.
Általában azok szoktak a leghangosabban ordibálni, akinek ég a háza.
7/15 anonim válasza:
Volt egy ilyen barátom középsuliban. Mindig velünk, lányokkal volt, a fiúk lebzizták. Én mindig meg akartam őket verni. Ott is 1-2 hangos volt, többi tényleg birka volt. De aztán nem volt az olyan nyuszi, gyakorlaton összemelegedett és meg volt neki a felettese. De ezt nem sokan tudták.
9/15 anonim válasza:
Egy ilyen csoportban szokott lenni 1-2 hangadó, a többiek csak utánuk csinálják ezt félelemből, hogy ne ők legyenek a céltáblák.
Azt a hangadót kell elkapni, és nekiesni. Biztos meg fognak verni a végén téged is, de ha neki fájt, amit te tettél vele, akkor ennek azért lesz visszatartó ereje.
10/15 anonim válasza:
Vicc volt, nyugodtan használhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!