Ez hogy történhetett?
Figyelt kérdés
Sulival uszodában voltunk, de összevonva egy másik osztállyal, vizilabdázás közben a csajoknál kicsit eldurvult a helyzet és ilyen vizibírkózás féleség alakult ki két csaj között, és az osztály legkeményebb csaját végül majdnem vízbefojtotta a másik csaj, alig hittem a szememnek hogy mi történik.
Szerintetek hogy tudta így lenyomni a csajszi az osztálytársamat?
2021. dec. 13. 23:46
2/23 anonim válasza:
Az adrenalin miatt. Mi csajok nagyn fel tudjuk húzni magunkat ha felhúzzuk magunkat és olyankor a Mount Everestet is felemeljük a kisujjunkkal. :D
3/23 A kérdező kommentje:
2
Szerintem mindkét csajban egyforma volt az adrenalin.
2021. dec. 14. 00:02
4/23 anonim válasza:
“ Mi csajok nagyn fel tudjuk húzni magunkat ha felhúzzuk magunkat..” Jót mosolyogtam. :)
5/23 anonim válasza:
Négyes, én meg rajtad, (veled). :)
7/23 anonim válasza:
Na hát én magamból indulok ki. :D Ha én felhúzom magam akkor tényleg felhúzom magam :D Akár egy világhírű boxolót is lenyomnék olyan erős lennék hirtelen :D De szerencsére nem verekszem csak a szájam nagy ilyenkor és mindenkit elküldök a 3,14csába. :D
8/23 A kérdező kommentje:
6
Két medencében voltunk ő pont a másik csoportra figyelt amíg mi "játszottunk".
2021. dec. 14. 00:29
9/23 A kérdező kommentje:
7
Oké, de ez az osztálytársunkra is igaz.
2021. dec. 14. 00:31
10/23 anonim válasza:
Mit jelent az, hogy az osztály legkeményebb csaja? Agresszív? Erős?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!