Mit csináljak most?
beszélj ofővel, esetleg ha nagyon komoly pszcihologussal
nekem volt altalanosba egy oszt tarsam akivel ugyanez volt, o beirt a kozos csoportunkba, leirta, hogy ez neki mennyire szarul esik es az osztaly nahy resze rajott, hogy idiota barmok voltak
de amugy szerintem ofovel beszelj aztan o remelhetoleg felhozza a temat egy ofo oran
sajnalom, hogy neked rossz tapasztalatod volt, de attol meg nem kell altalanositani
vannak olyan sulik, ahol rendesek az ofok es segitokeszek
Engem is kiközösitetek de mivel talpra álltam így meg mondtam nekikik a magamét. De ez más tészta ha fiú vagy akkor próbáld meg hogy előszőr nem így álsz hozzá hogy szakdjál meg meg ilyesmi hanem nézd őt szellemnek ez ídegesítí egy embert legjobban aztán majd egy ídő múlva le száll rólad.
Ha lány vagy akkor próbáld semmibe veni de ha megüt vagy valimt hozzád vágna vágj vissza. De érdemes lenne szülöknek szólni.
“Rühhelem őket, az embereket, ezt a lányt, és legszívesebben levágnám az ujjait, egyesével és lassan, és felvennem, ahogy sikoltozik, és minden nap visszajátsznám neki, amíg bele nem őrül. Én is és nevetnék, a képébe röhögnék, miközben szenved, és végre megtudná mit érzek!!“
Van baj a toronyban rendesen, előbb a saját pszichológiai problémádat próbáld megoldani, aztán próbálj közösségbe menni. Ezzel a hozzáállással nem csoda, ha nevetnek rajtad.
Ma 09:15
Szerintem semmi baj nincs a kérdezővel csak a folytonos piszkálódások ezt váltották ki belőle viszont tény, hogy a vége amit írt beteg volt. De ki nem érez ilyet?
Kedves kérdező. Állj a sarkadra. Küldd el azt a csitrit melegebb éghajlatra. Ha ez nem sikerül, próbálj meg beszélni az osztályfőnököddel. Azok alapján amiről a második mesélt nehéz lehet tudom de megér egy próbát, hátha tud segíteni. Valamint hangfelvételt is készíthetsz telefonnal, hogy hogy bánnak és beszélnek veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!