Nem küldik a leckét, mit csináljak?
A tanár amúgy azt mondta, hogy a padtársaknak kell elküldeni, ami sajnos nem jó( https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__tanarok-iskolatarsak.. )
Reggel írtam egy osztálytársamnak akivel valamennyire jóban vagyok,hogy nem megyek ma stb.irta hogy majd elküldi a leckét meg minden. Vártam hogy küldje, nem küldte. 6kor már rá írtam,hogy "Hali akkor el küldöd a leckét?" Megnézte, és semmit sem irt rá.
1 hétig nem megyek és k*rvára le leszek maradva, ha nem küldik. Mit csináljak?
Hívd fel telefonon. Hatásosabb.
Írj esetleg a tanárnak, hogy küldje el. Vagy ha van osztály csoportotok, akkor írd be oda, hogy valaki küldje már el.
3
Az se biztos használna, én még 9.ben beírtam a közös osztálycsoportba hogy "Lécci elküldené valaki a leckét?". Mint a 25 osztálytársam látta, de egyik se vette a fáradságot.
Mondd el a problémat az osztályfőnöknek, hogy nincs kit megkérni, aki elküldi a leckét. (Tehát ne "arulkodas" címszóval hívd fel.) Ha magatol nem jut eszébe, akkor kérd meg őt, hogy jelöljön ki valakit a feladatra, aki elküldi mindennap a leckét neked. Így már kénytelenek lesznek segíteni az osztálytarsaid.
Amúgy pedig haladj sorban a tananyaggal a könyvben, ehhez nem kell senki segítsége.
Jobbulást!
Köszönöm a válaszokat!
Akkor ma lehet írok az osztályfőnöknek hogy nem küldik el a leckét.
7.
Írd oda, hogy 'ennyire sokat kérnék'?
ez általában segít, (vagyis nekem szokott) mert bűntudatot kelt pár emberben, és így elküldik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!