Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Mit csináljak ha nem küldik a...

Mit csináljak ha nem küldik a védettségi igazolványt?

Figyelt kérdés

Áprilisban kaptam az első oltást, kártya nem jött, két hete voltam benn a kormányablaknál szólni, beszkennelték, amit kellett, oltási papírt, személyit, "majd küldik" de azóta se küldik.

Telefont sehol nem veszik fel.

Hova kell még szólnom, hogy megküldjék végre és miért nekem kell kanosszát járni az egészért eleve? Tud valaki valami tippet adni, hogy ilyenkor mi van, mit lehet csinálni? Kéne az igazolvány.

2021. máj. 27. 12:40
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Ügyfélkapun keresztül intézd.
2021. máj. 27. 12:43
 2/16 A kérdező kommentje:
Nincs olyanom, nem tudom hogy kell csinálni
2021. máj. 27. 12:47
 3/16 anonim ***** válasza:
35%
Ballagj be egy kormányablakhoz és voilá, kész is az ügyfélkapu és kinyílik előtted a bürokrácia vaskapuja. (nem)
2021. máj. 27. 12:48
 4/16 anonim ***** válasza:
55%

vedettsegi.igazolvany@bfkh.gov.hu

Ide írjál, és kérd meg őket, hogy nézzenek utána. Elkészült-e, postázták-e. Nekem 2-3 nap múlva válaszoltak. Csatold az oltási lapodat, add meg a TAJ-számot és az állandó lakcímedet.

2021. máj. 27. 12:49
 5/16 A kérdező kommentje:
Asszem be kell mennem újra ha csatolni kell, nem tudok se szkennelni se fotózni, azt hittem elég volt egyszer beballagni :/
2021. máj. 27. 12:51
 6/16 anonim ***** válasza:
65%

Kérdező, van okostelefonod? Szerintem a mai okostelefonok (meg az egy

-két, vagy akár három évvel ezelőttiek is) bőven tudnak közelről olyan képet "lőni", hogy a rajta levő adatok azonosíthatóak legyenek.

Koronavírus van, ha nem vagy kétszeresen beoltva, én nem kockáztatnék, küldenék mindent e-mailben (annak nyoma van, arra lehet hivatkozni), és e-mailben reklamálnék először.

Csak ha ennek nincs semmi foganatja, akkor mennék be személyesen.

2021. máj. 27. 12:54
 7/16 anonim ***** válasza:
0%
Mire kell az igazolvány? Legyen nálad az oltási papír, és kész.
2021. máj. 27. 12:56
 8/16 A kérdező kommentje:

6-os Nincs okostelefonom, nyomógombos nokiám van amin nincs fényképező.

És a személyes bemenetel már megvolt két hete, beszkenneltek mindent, itt a papírom róla. Nem tudom a posta keverte el vagy mi van ilyenkor.

7-es azért a kártya csak jobb mint egy papír ami szétázhat, összegyűrődhet meg nem is tudom csak az oltási papírral beengednek-e pl. állatkertbe.

2021. máj. 27. 13:00
 9/16 anonim ***** válasza:
0%
Azt a papírt be lehet tenni nylonba. El kell fogadniuk az oltási igazolást. Érthetőbb, mint a kártya.
2021. máj. 27. 13:35
 10/16 anonim ***** válasza:
Sehol nem fogadják el a papírt.
2021. máj. 27. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!