Mit csináljak ha nem küldik a védettségi igazolványt?
Áprilisban kaptam az első oltást, kártya nem jött, két hete voltam benn a kormányablaknál szólni, beszkennelték, amit kellett, oltási papírt, személyit, "majd küldik" de azóta se küldik.
Telefont sehol nem veszik fel.
Hova kell még szólnom, hogy megküldjék végre és miért nekem kell kanosszát járni az egészért eleve? Tud valaki valami tippet adni, hogy ilyenkor mi van, mit lehet csinálni? Kéne az igazolvány.
vedettsegi.igazolvany@bfkh.gov.hu
Ide írjál, és kérd meg őket, hogy nézzenek utána. Elkészült-e, postázták-e. Nekem 2-3 nap múlva válaszoltak. Csatold az oltási lapodat, add meg a TAJ-számot és az állandó lakcímedet.
Kérdező, van okostelefonod? Szerintem a mai okostelefonok (meg az egy
-két, vagy akár három évvel ezelőttiek is) bőven tudnak közelről olyan képet "lőni", hogy a rajta levő adatok azonosíthatóak legyenek.
Koronavírus van, ha nem vagy kétszeresen beoltva, én nem kockáztatnék, küldenék mindent e-mailben (annak nyoma van, arra lehet hivatkozni), és e-mailben reklamálnék először.
Csak ha ennek nincs semmi foganatja, akkor mennék be személyesen.
6-os Nincs okostelefonom, nyomógombos nokiám van amin nincs fényképező.
És a személyes bemenetel már megvolt két hete, beszkenneltek mindent, itt a papírom róla. Nem tudom a posta keverte el vagy mi van ilyenkor.
7-es azért a kártya csak jobb mint egy papír ami szétázhat, összegyűrődhet meg nem is tudom csak az oltási papírral beengednek-e pl. állatkertbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!