Hát akkor, ha úgy vesszük, egész Magyarország évtizedek óta össze van omolva. Ettől függetlenül megy az élet tovább.
:-)))))
2021. dec. 3. 15:03
12/23 anonim válasza:
Persze, hogy össze van omolva. Ez a nem vagyonosoknak nem élet, ez vegetálás.
2021. dec. 3. 15:05
13/23 anonim válasza:
Persze...
2021. dec. 3. 15:26
14/23 anonim válasza:
Ugyan, nincs még egy ország, aminek ekkora tapasztalata lenne abban, hogyan kell összeomlott romok között eljátszani, hogy rendben folyik az élet...
2021. dec. 3. 15:50
15/23 anonim válasza:
Már régóta romokban.
2021. dec. 3. 16:09
16/23 anonim válasza:
14-re:
Már Kádár idejében is volt egy vicc arról, hogy Magyarország címerében benne kéne lennie a kengurunak, mert mi üres zsebbel is tudunk ugrálni.
2021. dec. 3. 21:11
17/23 anonim válasza:
Miért ne omlana össze? Olyan stabil ez az oktatási rendszer mint a sok hülye miatt az én idegrendszerem.
2021. dec. 4. 06:28
18/23 anonim válasza:
Nem tudom, húgom 6 évvel fiatalabb, amikor én jártam suliba pl. nem tudtál egy megyét vagy megyeszékhelyet egyes a földrajz. Mikor húgom járt már nembaj ha a gyerek nem tudja mindet. (jó bár lényegében aki nem ezzel foglalkozik úgyis elfelejti, ha meg érdekli ott a térkép)
2021. dec. 4. 12:37
19/23 anonim válasza:
A Fidesz eddigi ámokfutása következtében elég sok dolog omlik össze előbb-utóbb, ill. sok rosszul álló dolgot lett volna lehetősége helyrehozni, de csak rontott rajta.
oktatásügy
egészségügy
Nyugdíjválság
szegénységügy
fogyatékossággal élők helyzete
És érthetetlen, hogy sok sértett mégis tapsol nekik, és rájuk szavaz, mert bár ők lehetetlenítik el őket anyagilag, egy csepp alamizsnát mégis adnak nekik és riogatják őket, hogy a másik megfosztaná, attól őket, meg választások előtt adnak egy kis krumplit, ami tényleg jól jön, és persze ott a gyűlöletkampány.
2021. dec. 5. 03:33
20/23 anonim válasza:
Nincs romokba az egészségügy, persze, de így is van aki a sürgősségire 2x végig üli a rendelést meg 6 órát vár, ez így jólvan? Meg persze elmehet még pár dolgozó, mi lesz az a 2 éves leghamarabbi időpont a szakorvosnál nem? Simán belefér.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!