Dec 24-ét minek kell egy iskolában ledolgozni amikor eleve téli szünet? Mit dolgozok le, azt a napot, amikor amúgy se mennék, mert szünet van?
A vasárnap is téliszünet, de téliszünet nélkül se mennél akkor iskolába.
24-ének is meg van az oka, hogy miért nem dolgozol, és így a hosszú téli szünethez tartozik, aminek a neve: téliszünet
"24-ének is meg van az oka, hogy miért nem dolgozol,"
Már bocs, de épp ez az hogy 24-én DOLGOZOM: áthelyezett munkanap. 24-ét dolgozom l.
tehát a téli szünet kvázi dec 22-én elindul és én nme megyek... majd dec 24-én mégis dolgozom (dec 11-én)... WTF???? de hát nem indult el a szünet dec 22-vel?
Akkor ezt figyeld: postán dolgoztam: 24-en délig nyitva voltunk, minden szombaton kettőig, amúgy sima hétköznap 6-ig. És nekünk is le kellett dolgozni a 24-et úgy, hogy a ledolgozos szombaton 6-ig kellett nyitva legyunk. Tehát ledolgoztunk egy olyan napot, ahol eleve dolgoztunk olyan napon amin eleve dolgozunk, csak egy kis szivatast még rátéve.
Ebben hol a logika??? (És az emberség)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!