T e is meghúzod annak a lánynak a haját, aki tetszik?
Figyelt kérdés
Csajok ne sértődjetek be ilyenkor2021. dec. 1. 21:19
11/20 anonim válasza:
Engem oviba ollóval üldözött az egyik kisfiú és bele is nyírt a szép hosszú derékig érő hajamba. De szerencsére a gyerekollót kikacagta a már akkor dróterős hajam de engem lelkileg nagyon megbántott és bőgtem is.
12/20 anonim válasza:
Ja és az ovónénin szerencsére közbelépett de akkor mikor a kisfiú elkezdte nyirbálni a hajam mert utolért. Én szaladtam a kisfiú elől a kisfiú utánam és az óvónéni a kisfiú után.
13/20 anonim válasza:
* Ja és az óvónéni szerencsére közbelépett
14/20 anonim válasza:
Egy picit megtépett amúgy az ollóval de csak kevés hajszálat.
15/20 A kérdező kommentje:
Meghúztam. Kicsit panaszkodott, de azt mondtam örülj neki cuni, hogy csak a fejeden húzom meg nem a lábad k*zt hihi
2022. ápr. 27. 17:30
16/20 anonim válasza:
Hány éves vagy? Nem csodálnám, ha az összes lány elkerülne több száz méterrel...
Kivéve, ha óvoda kiscsoportos vagy, de akkor gondolom nem gyakoriznál
17/20 anonim válasza:
"4 Ötévesen a haját húztam. Kicsit később rájöttem, hogy sokkal jobb az egész csajt." -hm...
Mármint a hajánál fogva az egész csajt húzod?
Ez helytelen cselekedet, Béci.
18/20 A kérdező kommentje:
17 Jobb mintha a tanára húzná meg a csajt😂🤣
2022. jún. 1. 16:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!