Milyen indokkal írjak rá a lányra, aki tetszik?17l
Figyelt kérdés
Szóval van egy csaj a suliban, akivel azóta szemezünk egymással, amióta gimisek lettünk. (Ugyan abban az évben kezdtünk amúgy, csak én előkészítős voltam) És hát itt a nyári szünet, egy jó ideje nem láttam, gondoltam ráírok, de nem találok semmi indokot erre. Elvileg van bennünk egy pár közös dolog, de egyébként nem vagyunk beszélő viszonyban, még köszönő viszonyban sem igazán. Mindketten eléggé félénkek vagyunk, viszont én most úgy döntöttem, megteszem az első lépést és írok neki. Milyen indokkal tegyem meg? Eddig csak figyelem az instasztoriját, hátha látok valami olyat, de eddig nem.2020. jún. 14. 21:01
1/10 anonim válasza:
Beszélgess vele a nyári terveiről, hobbijáról, bármiről amivel az idejét tölti. Kezdésnek elég, aztán, ha passzoltok úgyis szó szót követ.
2/10 anonim válasza:
Szia, bármire tudsz írni a storyja alá. A kezdés mindig nehéz, ezért ha a humor a te asztalod, akkor kezd egy viccesebb megjegyzéssel, vagy ilyesmi.
3/10 A kérdező kommentje:
Igen, a kezdés nehéz. Csak mostanában nem igazán van olyan storyja, amire tudnék írni. Az meg fura lenne, hogy eddig alig beszéltünk, aztán ráírok, hogy mi a terve nyárra :D
Ezért is gondolkodom, hogy mi az amivel tudnék kezdeményezni és nem feltétlenül kéne várni a megfelelő storyt 😅
2020. jún. 14. 21:16
4/10 anonim válasza:
Akkor próbálj meg te olyan instastoryt kirakni amire ő írhat, pl a klasszikus (bár kicsit gáz) akinek van kedve írjon, vagy ami tudod, hogy érdekli. Egyébként egy suliba jártok? Egy osztályba? Követtek egy insta oldalakat? Ha igen akkor próbálj meg így végigmenni a dolgokon.
5/10 A kérdező kommentje:
Egy suliba járunk, ugyan abban az évben kezdünk, de nem évfolyamtárs. A zenei stílusunk nagyon hasonló pl, meg amiben még biztosan vagyok, hogy van egy-két hasonló hobbink.
2020. jún. 14. 21:32
6/10 anonim válasza:
Innen már csak bátorság kérdése. Pl ha szereti az Animét kérdezd meg tőle, hogy melyiket ajánlja, vagy hogy mi a véleménye róla.
8/10 A kérdező kommentje:
Hát izé... Ráírtam, aztán pár mondat után abbamaradt a beszélgetés.
2020. júl. 13. 20:00
10/10 A kérdező kommentje:
Igazából mindig így jártam vele... Az a baj túl félénkek vagyunk mind a ketten..
2020. júl. 14. 19:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!