Csak szerintem visszataszító hogyha állandóan káromkodnak a fiúk?
Mostanában egyre többször kapok el beszélgetésfoszlányokat iskolai folyosón, utcán, stb. és eléggé elkeserít, hogy szinte minden tizenéves srác minden második mondatában legalább 3 g*ci, b***dmeg vagy k**va van. Velem lenne a gond?
17L
Nem veled van a gond. Bárki száján kijön néha ez-az de vannak olyan társadalmi rétegek vagy csoportok ahol ez jellemzőbb: így beszélt othol anyu apu és nekik ez a "normális".
Egyetemen jelentősen ritkábban hallok trágár szavakat mint gimiben pl.
Tényleg nem veled van a gond. Egyszerűen kiábrándító és (vissza)taszító, amikor valaki ilyen szinten káromkodik, és természetesnek veszi, hogy szinte minden második szava trágár. Lehet, hogy ezért most jönnek a pirosak, de szerintem van benne egyfajta igénytelenség is.
Egyetemen szerencsére én se hallok annyi káromkodást, mint előtte gimiben és általánosban (pedig aztán mindegyik válogatott osztály volt..). Ellenben buszra várva nagyon meg tudok azon rökönyödni, hogy a hozzám képest fele annyi idős gyerek szájából mik záporoznak..
Lány vagyok és én is szoktam káromkodni. A társaságommal naggyából egy szinten használjuk a csúny szavakat így engem nem zavar.
Korábban amikor viszont még nem nagyon káromkodtam és nem is terveztem rászokni akkor igenis szóltam a társaságomban lévőknek ha olyan volt ami már sok. Itt a cifrább dolgokra gondolok amiket aztán már tényleg nem akartam hallani hogy aztán én is átvegyem őket.
Szerintem ez mindenkinél változó, döntsd el te hogy neked mi a még elfogadható és ha a zavar egy a tásoságodban lévő személy szóhasználata akkor szólj neki hogy ez neked már sok.
Az meg hogy mit hallasz az utcán az legyen a legkevesebb, ne foglalkozz vele mert úgysem tudsz ellene mit tenni.
Bár szerintem elég sokunkat zavarnak a hangos káromkodások az utákon, köztereken stb.. szóval nem vagy egyedül a véleményeddel.
Mindenhol káromkodnak, szokd meg.
Legalább valamivel levezetik a feszültséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!