Órák közötti szünetekben, amikor szellőztetés miatt nyitva vannak az ablakok, gáz, hogy néhányan csajok felvesszük a kabátot?
Nincs ebben semmi gáz.
Gimiben évekig olyan termünk volt, ahol régi ablak meg egy darab konvektor volt. Volt, hogy nem csak a diákok, hanem a tanárok is kabátban voltak még órán is.
Nem gáz. Nálunk pl állandóan hideg volt. 9.-ben volt egy tanárnő aki pólóban meg mezitlábasan+szandálban vagy nejlonzokni+szandálban jött be a terembe még télen is és a 2 óra között kinyittatta velünk az ablakot a szünetre, mert meleg van.
Utána 1-2 lány folyton nyitogatta szünetekben az ablakot, mi meg gyakran kabátban ültünk , hogy ne fagyjunk meg.
De a többségne nem volt meleg a benti hőmérséklettel vagy levegővel, olyan épületben tanultam, aminek nem voltak túl melegek a termei.
Engem ami jobban zavart hogy mindenki lekapcsolt villanynál akart órán lenni, ha felnyomtam a villanyt hogy ne essen ki a szemem óra végéig akkor meg mint a denevérek, úgy reagáltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!