Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Ha azt hazudom a tesi tanárnak...

Ha azt hazudom a tesi tanárnak hogy megjött ma reggel, mert nem akarok tesizni, akkor elhiszi szerintetek?

Figyelt kérdés

2021. nov. 18. 12:44
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
69%

10 Én meg 26 éves vagyok.Nekünk is elmondták, hogy úszni nem kell annak, aki menstruál.A sima tesi órán attól még részt kellett venni, át kellett öltözni.Annyi engedmény volt ilyenkor, hogy kérhetett könnyített gyakorlatokat az, akinek a menstruáció volt a gondja.

Az nem volt elfogadott, hogy egész órán a kispadon ücsörögjön valaki utcai ruhában.

2021. nov. 18. 13:23
 12/21 anonim ***** válasza:
78%

Ha lány vagy akkor mindenképp elhiszi. :)

Bocsánat!

Komolyabbra fordítva a szót elhiszi de az hogy hányszor engedélyezett a tesióra leigazolása különösebb egészségügyi probléma nélkül az tanárfüggő.

Amikor én jártam gimibe nem volt heti 5 tesióra és a tesiórák sem egymást követő napon voltak általában. A lányoknak pedig lehetősége volt havi egyszer felmentetni magukat azt hiszem szülői igazolással pont a menzesz miatt de olyankor a tanár nagyon húzta a száját. Én amúgy gyakran éltem ezzel a lehetőséggel de csak azért mert utáltam tesizni főleg ha röplabdáztunk.

A barátnőm külföldön járt iskolába. Náluk csak a szülő küldött egy papíron pár sort hogy a lányom ezért-azért nem tesizik és el volt intézve, nem volt erre különösebb limit. Mivel a barátnőm ötödikben folyton átázott ezért az édesanyja mindig írta is az igazolást a tanárnak amint megjött a barátnőm menzesze és azon a héten nem tesizett. A tanár egy szót sem szólt emiatt. Neki sem állt szándékában csurom véresen haza vagy másik órára küldeni a barátnőmet. Hatodikra már nem volt ilyen gondja a barátnőmnek ha át is ázott otthon történt vele éjszaka és így a tesinél a mulasztott órák száma megcsappantak.

2021. nov. 18. 21:17
 13/21 anonim válasza:
77%
A gond az ezzel az egesszel, hogy ha kialakitassz egy menekulesi strategiat a feladatok elol. Egy ido utan, lehetseges, hogy tobb teruleten is hasznalni fogod. Kerdes hogy hosszu tavon mennyire lessz ez hasznos az eletedben.
2021. nov. 19. 01:55
 14/21 anonim ***** válasza:
95%
13 Nem tudom, hogy aki lepontozott téged, az tényleg normálisnak tartja-e hogy a kérdező átverné a jóhiszemű tanárát azért, hogy ne kelljen az órán részt venni.Az ilyen diákok miatt állnak a tanárok kétkedve a valós problémákkal szemben is.
2021. nov. 19. 10:49
 15/21 anonim ***** válasza:
89%
Egyáltalán mi a VALÓS OK ami miatt nem szeretne a kérdező tesizni? Egyébként hülyeség, felnőtt életben a munkahelyre ugyanúgy be kell járni akkor is ha megvan, nem fognak minden hónapban egy hetet elengedni. A tesióra pedig csak heti 2x 45 perc. Nehogy már ne lehessen túlélni.
2021. nov. 19. 13:30
 16/21 anonim válasza:
100%
13-as vagyok. Nem szamit a lepontozas, ha mar sikerult egy pillanatra is elgondolkodtatni a kerdezot ezen az aspektuson is, akkor megerte :)
2021. nov. 20. 08:39
 17/21 anonim ***** válasza:
80%
Ha havi távlatban már tizedszer "jön meg", akkor vélhetően nem fog hinni neked. A probléma az ezzel a szituációval, hogy amikor valóban szükséged lenne egy kímélő felmentésre, akkor már nem fog hinni neked - és harcolhatsz még a "nyuszival" is, miközben gyakorlatokkal is kell görcsölnöd.
2021. nov. 20. 11:07
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Én pontoztam le, de véletlenül, telefonról gyakran megesik.
2021. nov. 21. 11:58
 19/21 anonim válasza:
86%
Én nagyon sokszor húztam ki magam tesi alól. "El is hitt" mindent tanár, vagy csak nem volt kedve küzdeni... De ma már bánom. Folyamatosan túlsúllyal küzdök, utálok mozogni, úgy kell kínkeservvel rávenni magam minden este. Ráadásul most már gyerekek mellett az idő is kevesebb, tehát lemenni egy gymbe vagy uszodába nem tudok. Akkor pedig ott volt a lehetőség tök ingyen, én meg nem éltem vele... 🤷
2021. nov. 22. 08:45
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
19 Nekünk mindig azt mondta a tesi tanár, hogy gyerekek, ne keressetek mindig kifogást a tesi óra alól.Felnőtt korotokban nagyon sok pénzt fogtok majd azért kifizetni, hogy legyen lehetőségetek edzeni járni.
2021. nov. 22. 11:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!