Főleg kedden, szerdán nagyon nyomaszt, hogy az egyetemi ismerőseim bent bulizgatnak a kollégiumban, nekem meg nem adatik meg. Furcsa hogy rossz érzés nekem ez?
Figyelt kérdés
Én nem lehetek ott mert nem lakók bent. Nekem ehelyett otthon a magányos szenvedés jár este2021. nov. 17. 16:20
1/3 anonim válasza:
Én is bejárós voltam, de a bulis estéken simán bent aludtam csoporttársaknál a koliban, meg tudtuk oldani, mert nem volt nagy szigor.
2/3 anonim válasza:
Hasonlón megyek keresztül én is. Bejárós vagyok, kimaradok mindenből. Nem furcsa, hogy ezt érzed, sokan vagyunk így ezzel sajnos.
3/3 anonim válasza:
El kell hívni őket.
Bejárósként te otthon vagy, a kolisoknak kb fogalma nincs, hogy hova érdemes menni.
Mondjuk én alig-alig jártam el, nagyon nem az én világom voltak azok a szórakozóhelyek, pláne, hogy pest mellől mentem vidékre koliba.
Sőt, az pl kifejezetten irritált amikor valami balf@szok szétverték a kolit részegen egy random kedd este.
Meg amikor valami tirpák proli behozta az ágyi poloskát, és az egész szintet ki kellett üríteni....szal ja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!