Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Hogy kezeljem ezt a helyzetet?

Hogy kezeljem ezt a helyzetet?

Figyelt kérdés

Van egy nagyképű k*g gyerek, aki általánosban is kötözködött (de nem tettlegesen) állandóan.

Most ugyanabba középbe jött,ahova én. Tavaly bejelölt Facebook-on, visszajelöltem (azt hittem megkomolyodott), szeptemberben találkoztam vele, lekezeltünk normálisnak tűnt. De pár hete Halloweenkor kérdezte, hogy miért nem öltöztem be, mondtam, hogy nem szerettem volna, erre mondta, hogy nekem nem is kell, bohóc vagyok. Nyeltem egyet.

Ma tesin öltöztem át, jött az osztálya is. A többi osztálytársam már felöltözött kiment akkor. Erre elkezdett belémállni, tudni kell hogy nem vagyok egy vékony gyerek és pont vettem át a pólót, mondta hogy mik azok a csöcsök, meg kérdezte hogy hány kiló vagyok. Mondtam neki, hogy mi közöd hozzá.

Erre felémjött jó közel és kérdezte, hogy tisztelsz, mondtam hogy nem tudom (nem akartam balhét + siettem órára). A gyerek van 2 méter én meg 168 cm. És ennyiben maradt. Az önbizalmam sem a legjobb. Verekedésben se vagyok profi + félek a sérülések miatt.

Ui.: volt egy masik hasonló gyerek mint én, azt is piszkálta.

2021. nov. 17. 15:15
 1/9 A kérdező kommentje:
Utána beszélgettek és hallottam, hogy a kötözködő gyerek karatézott.
2021. nov. 17. 15:18
 2/9 A kérdező kommentje:
azóta is kezelünk, de úgy hogy nagyon megcsapja a kezem, nem fáj de érzem a dominanciát
2021. nov. 17. 15:20
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Már pedig ne hagyd magad. Nincs értelme nyilván nekimenned, vagy verekedést kezdeményezned, bunkóznod vele, de éreztesd vele, hogy így nem viselkedhet veled. Ha kell/tudsz beszélgess vele- le fognak pontozni, de higgy nekem,- mondd, el, hogy nem akarsz vele kötözködni, szeretnéd, ha leállna, mindkettőtöknek jobb lenne.

Ha ezután se hagy békén, nyugodtan mondd meg a tanáraidnak,- akik nyilván tojnak rá,- de tudjanak róla.

Ha azt érzi, hogy hagyod magad, bizonytalan vagy, annál jobban élvezi majd és nem fog békén hagyni.

Istenem de utálom ezeket a h*lyegyerekeket amúgy. :D Én mindig szántam őket. Most azért mérges, mert ronda vagyok? LOL Én minden "zaklatómmal" elbeszélgettem. Bár engem nem zavart volna, ha verekedés lesz, de nem is kell, hogy az legyen. Nálam elég gyorsan leálltak mindig.

Kitartást.

2021. nov. 17. 15:38
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Reagáld le semlegesen ha beszól. Ne állj bele magadtól, verekedni sem kell, de állj ki magadért ha beléd köt, érezze hogy ezt nem csinálhatja. Kézfogásnál segíthet ha határozottan, amennyire erősen csak bírod erőlködés nélkül megszorítod a kezét. Én régen ezt csináltam és bevált. Látni fogja, hogy nem vagy annyira félős és mérsékelni fogja a beszólogatásokat, mert nem lesz oka arra, hogy belédkössön ha nem félsz.
2021. nov. 17. 15:48
 5/9 anonim ***** válasza:
25%

Ismered a bicskát?

Közel jön, te meg egy hasüregmetszést csinálsz neki.

2021. nov. 17. 16:07
 6/9 A kérdező kommentje:
Azért börtön nem szeretnék
2021. nov. 17. 16:10
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi segítségeket :)
2021. nov. 21. 21:31
 8/9 anonim ***** válasza:

próbáld figyelmen kívül hagyni a kötekvéseit.

olyan ,,lesz@rom,, stílusban reagálj rá, tehát mintha tök érdektelenül, minthogyha nem érdekelne, mit mond.

ha fel is húz, ne lássa rajtad, próbáld nemkimutatni, leplezni.

2021. nov. 21. 22:58
 9/9 anonim ***** válasza:
2021. nov. 22. 01:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!