Akik annyira online oktatást akarnának, milyen jogon akarnának bárkit is bezárni, aki esetleg szeret járni iskolába, egyetemre?
Figyelt kérdés
2021. nov. 14. 06:45
11/12 anonim válasza:
10
Te jelentkeztél arra a képzésre, amire be kell járni alapesetben, ügyeském. Tartsd magad ahhoz, amit aláírtál a beiratkozáskor és ne a nappali munkarendű képzéseket akard a saját gnóm életednek megfelelően átalakítani. Vagy takarodj oda, ahol teljesül a kívánságod járvány nélkül is.
12/12 anonim válasza:
10 11-nek: már ezerszer megbántam, ne félj! De már utolsó éves vagyok, ilyenkor már csak az marad, hogy ki kell bírni és kész. Amúgy szívesen jelentkeztem volna levelezőre, de nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!