A testneveléstanárok nemtől függetlenül miért nőellenesek?
Azért nő ellenesek, mert nem értik a női szervezetet.
Vannak, akiknél a menzesz erősebb.Erősebbek a görcsök, a vérzés is.Nálam például ez van.A nőgyógyász szerint semmiféle rendellenességem nincs, egyszerűen ilyen a testem.
A testneveléstanár ebben az iskolában egy nő, bár elég férfias.Egyáltalán nem megértő.
Én jeleztem ezt a problémámat neki és mondtam,hogy nem öltöznék át, mert van ez a bajom.Ő meg elkezdett ordibálni, én nem hagytam magam,visszaszóltam és csak azért sem öltöztem át.Erre beírt egy egyest.
Anyukámnak elmeséltem, mondtam neki,hogy "igazítsa" már el azt a boszorkányt, megtette, jelentette az igazgatónak is és azt mondta, ha nem változtat, akkor megy feljebb.
Csodálatos iskolánkban csak az orvos általi felmentést fogadják el, a szülő által írtat nem.
Most viszont sokszor úgy érzem, piszkál.Nem feltűnően,de "kóstolgat".
Jajj a 10-es ne írjál...mást akar az, csak még nem tudod!
Szégyelld magad 10es!
Árok, ez pont fordítva van. Minél automatizáltabb a világ, annál több tanult emberre lesz szükség, főleg programozókra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!