Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » A testneveléstanárok nemtől...

A testneveléstanárok nemtől függetlenül miért nőellenesek?

Figyelt kérdés

Azért nő ellenesek, mert nem értik a női szervezetet.

Vannak, akiknél a menzesz erősebb.Erősebbek a görcsök, a vérzés is.Nálam például ez van.A nőgyógyász szerint semmiféle rendellenességem nincs, egyszerűen ilyen a testem.

A testneveléstanár ebben az iskolában egy nő, bár elég férfias.Egyáltalán nem megértő.

Én jeleztem ezt a problémámat neki és mondtam,hogy nem öltöznék át, mert van ez a bajom.Ő meg elkezdett ordibálni, én nem hagytam magam,visszaszóltam és csak azért sem öltöztem át.Erre beírt egy egyest.

Anyukámnak elmeséltem, mondtam neki,hogy "igazítsa" már el azt a boszorkányt, megtette, jelentette az igazgatónak is és azt mondta, ha nem változtat, akkor megy feljebb.

Csodálatos iskolánkban csak az orvos általi felmentést fogadják el, a szülő által írtat nem.

Most viszont sokszor úgy érzem, piszkál.Nem feltűnően,de "kóstolgat".

2021. nov. 6. 18:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
4%

Jajj a 10-es ne írjál...mást akar az, csak még nem tudod!

Szégyelld magad 10es!

2021. nov. 6. 18:26
 12/17 Andizsuzsi ***** válasza:
85%
Nyavalygás helyett kérsz igazolást a nőgyógyásztól, hogy neked olyan mértékű menstruációd van, ami mellett ellenjavallt a testmozgás. Probléma megoldva. Ha ez így bemondásra működne, akkor a lányok havonta egy hetet nem tesiznének. Ha nem volt igazolásod és nem vetkőztél le, akkor jogos volt órai munkára az egyes. Ha visszaszóltál, ne csodálkozz, hogy kóstolgat.
2021. nov. 6. 18:27
 13/17 anonim ***** válasza:
67%
10-es: biztosra vettem hogy jailbait. Nem hiszem hogy felnőtt a kérdező.
2021. nov. 6. 18:28
 14/17 árokpart ***** válasza:
24%
Az a nagy helyzet, hogy a magánoktatás felé akarják terelni a gyerekeket, mármint a szülőket, hogy oda irassák be a gyerekeiket. Az állami oktatást szerintem szándékosan építik lefelé. Egyszerűen a jövő robotizált világában már nem lesz szükség annyi tanult emberre mint 2000 környékén mikor pont az ellenkező tendenciát folytattak és erőltették a tanulást, mert még nem ennyire hogh-tech ország. Ez nem vicc egy összeszerelő, mezőgazdasági és egy high-tech robotizált jövő a cél.
2021. nov. 6. 18:49
 15/17 anonim ***** válasza:
89%

Árok, ez pont fordítva van. Minél automatizáltabb a világ, annál több tanult emberre lesz szükség, főleg programozókra.

2021. nov. 6. 19:02
 16/17 anonim ***** válasza:
49%
Patriarchy
2021. nov. 6. 19:57
 17/17 anonim ***** válasza:
Lol, olyan nincs, hogy nem hat a görcsoldó! Próbáld már meg ezt másnak bemesélni. Ha emberből vagy, akkor hat. Mi vagy te, alien? :D
2021. nov. 9. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!