Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » A testneveléstanárok nemtől...

A testneveléstanárok nemtől függetlenül miért nőellenesek?

Figyelt kérdés

Azért nő ellenesek, mert nem értik a női szervezetet.

Vannak, akiknél a menzesz erősebb.Erősebbek a görcsök, a vérzés is.Nálam például ez van.A nőgyógyász szerint semmiféle rendellenességem nincs, egyszerűen ilyen a testem.

A testneveléstanár ebben az iskolában egy nő, bár elég férfias.Egyáltalán nem megértő.

Én jeleztem ezt a problémámat neki és mondtam,hogy nem öltöznék át, mert van ez a bajom.Ő meg elkezdett ordibálni, én nem hagytam magam,visszaszóltam és csak azért sem öltöztem át.Erre beírt egy egyest.

Anyukámnak elmeséltem, mondtam neki,hogy "igazítsa" már el azt a boszorkányt, megtette, jelentette az igazgatónak is és azt mondta, ha nem változtat, akkor megy feljebb.

Csodálatos iskolánkban csak az orvos általi felmentést fogadják el, a szülő által írtat nem.

Most viszont sokszor úgy érzem, piszkál.Nem feltűnően,de "kóstolgat".

2021. nov. 6. 18:01
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
53%

Na mi van, kislányt letolták az iskolában?

Mi lett volna veletek a 80-90es években, ti gyöngyszemek.

2021. nov. 6. 18:04
 2/17 anonim ***** válasza:
76%
Miért kell ferdíteni és hazudni már a kérdésben is? Miért írsz többes számot, csak mert a te egyetlen tesi tanárod ilyen? Hány másik tesitanárral volt dolgod, hogy ilyen általánosítást le tudsz vonni?
2021. nov. 6. 18:04
 3/17 A kérdező kommentje:

2.

Aki előtte volt, ő is nőellenes volt, de mérsékeltebben.

2021. nov. 6. 18:07
 4/17 A kérdező kommentje:

1.

A 80-as, 90-es évek szadista, még mindig oktatnak.Pedig a zárt osztályra valók lennének.

Ez a boszorka is abból a korból való.

2021. nov. 6. 18:09
 5/17 anonim ***** válasza:
79%
Nem kéne általánosítani. Nálunk tök megértő volt a tanár, csak azzal a lánnyal volt keményebb aki élsportoló akart lenni, de nála is csak annyi megjegyzést tett, hogyha verseny lesz senkit sem fog érdekelni, hogy éppen görcsöl, akkor is a legjobbat kell kihoznia magából.
2021. nov. 6. 18:12
 6/17 anonim válasza:
43%

Igen elég szemellenzősek és nem csak a női tesi tanárok a férfiak is.

Sajnos kevés tanárba szorult megértés- (Tisztelet a kivételnek).

A legnagyobb baj,hogy nem szerettetik meg a mozgást,sportos életet.

2021. nov. 6. 18:14
 7/17 anonim ***** válasza:
78%

Bár férfi vagyok, én úgy emlékszem hogy mind az általános iskolás, mind a középiskolás tesitanáraim kedvesek és megértőek voltak. 2 férfi 30-40 év közötti, és egy nő 60-70 év közötti.

Kérlek ne általánosítsál mert nem minden tesitanár hanem max csak a te tesitanáraid voltak nem megértőek

2021. nov. 6. 18:16
 8/17 A kérdező kommentje:

Egy tesitanárnak tudnia kellene a női test működését.

És azt is,hogy nem minden női test egyforma.

Vannak, akik megússzák egy kis görccsel,ami mellett ugyanúgy csinálják a dolgukat, de vannak, akiknek erősebbek a görcseik és a vérzés is és több, mint kellemetlenek.A görcsoldók nem sokat érnek, próbáltam már többfélét.

2021. nov. 6. 18:17
 9/17 anonim ***** válasza:
20%
Értem. Hány éves vagy?
2021. nov. 6. 18:21
 10/17 anonim ***** válasza:
30%

Ha az orvosod se ad emiatt felmentést akkor szerinted tényleg annyira gáz a helyzet, hogy emiatt nem tudsz egy tornaórát lenyomni?

Pont azért szigorúak veled mert látják, hogy mindent meg akarsz úszni és mindent jobban tudsz. Fogadd el, hogy ez egy alá fölé rendelt viszony és te állsz a dolgok rossz végén. Szóval neked kell kedvesnek meg rendesnek lenni órán, ha azt szeretnéd hogy a tanár is normálisan álljon hozzád.

2021. nov. 6. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!