Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Napokra lenne az újabb online...

Napokra lenne az újabb online oktatás?

Figyelt kérdés
2021. nov. 6. 17:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
65%

Sokan hallottuk, hogy november 15. a határidő.

12-én lezajlik a Magyarország-San Marino meccs, 14-én lesz a Music Awards díjátadó gála egy csomó külföldi világsztár részvételével valamelyik stadionban...gondolom a Puskásban.

Mivel nincs több tervezett nagyszabású, több ezres tömegrendezvény erre az évre, utána lehet sok szigorítás. Középsuliban, egyetemen online. A fiatalabb korosztály intézményeit ( ovi, ált. isk.) nem hiszem, hogy be mernék zárni, tartva a szülők haragjától.

2021. nov. 6. 19:46
 12/13 anonim ***** válasza:
57%

Hirtelen félre értelmeztem, mert nálunk volt 2 nap onlineba, mert a sulit fertőtleníteni kellett.

Nekem teljesen mindegy, mindkettőt túlélem.

2021. nov. 6. 21:52
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom. Nekem a megérzésem azt súgja, hogy lesz online oktatás már ebben a hónapban. Előző tanévben is így kezdődött. Bejött a maszk, közbe mondogatták, hogy nem lesz online, és bumm lett online. Most kb két héttel vagyunk lemaradva a múlt évhez képest, tavaly szünet előtt már volt maszkozás, most most lett. Nagyjából két hetet adok a dolognak, hogy online legyünk.
2021. nov. 8. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!