Közel 7000 fertőzött mindösze egy nap alatt. Mikor lesz végre távoktás?
Ha súlyosan veszélyeztetett vagy egy az oltás ellenjavalt, akkor biztosan kérhetsz egyéni tanrendet orvosi igazolással.
Egyébként meg ne kívánd, hogy mindenkinek menjen tönkre a gimis/egyetemista időszaka. Köszönöm nekem ennyi távoktatást is sok volt, én szabad akaratomból tanulok nappalin.
Távoktatás hatékonysága a felét se éri el a normálnak.
Oltás érne valamit, de ugye nem a kínai szir sz@r kéne meg jóval magasabb szinten kéne legyen.
Mindenesetre Romániából importált békemenetes emberek maszk nélkül a maszk nélküli tömegbe engedése tuti nem segített a helyzeten.
Illetve az hogy se kontakt kutatás nincs már hivatalosan sem, na nem mintha eddig lett volna, illetve nulla maszkhordási kötelezettség.
Kezd elege lenni mindenkinek ebből a balfaxkodásból és hogy ezért majd otthon kéne megint gubbasztani. Csak mondom hogy Európa nagy részén zárt térben mindenhol kötelező volt a maszk.
Na akik eddig azt mondtak h nem lesz tavoktatas azokat el kell h keserítsem Orbán Viktor újabb szigorításokat tervez és lehet,hogy benne van a pakliban egy újabb onlline tanév
#7 De jó hogy elköltöztem Magyarországról.
Távoktatás 2 élű fegyver, nem véletlenül próblják nyugaton offline módban tartani.
Orbán azt mondta, hogy várhatók intézkedések. De ugye nem gondolod, hogy ez majd az lesz, hogy lóghatsz a suliból?
Addig még rengeteg lépcső van,
1. Az üzletekben, zárt térben maszkviselési kötelezettség
2. Védettségi igazolvány bevezetése a sport/egyéb létesítményekbe és szolgáltatásoknál
3. Kijárási tilalom bevezetése
4. Nem létfontosságú üzletek/létesítmények bezárása
5. Iskolák bezárása, online oktatás
Ne reménykedj, még nagyon sokáig be kell járnod suliba. Hagyd abba a napi szintű hisztis kérdéskiírást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!