Tényleg igaz hogy 360 új fertőzött van egy nap alatt? ha így megy tovább akkor bezárják majd az iskolákat ugye?
Figyelt kérdés
2021. aug. 23. 19:51
1/17 anonim válasza:
Jobb lenne, ha nem, kezdtek egy kicsit túltengeni ezen az oldalon :)
2/17 anonim válasza:
Nem egy nap, hanem a hosszú hétvége alatt.
3/17 A kérdező kommentje:
#3 akkor is soknak számít. de tavaly ilyenkor is napról napra duplázódtak a számok. érdekes hogy pont aug végén, szept elején támad újra a vírus
2021. aug. 23. 20:02
5/17 anonim válasza:
Visszajött a vírus is a nyaralásról. Ne aggódj, a vadászati kiállítást és a pápalátogatást még megvárja, utána viszont hamm, bekap téged is.
6/17 A kérdező kommentje:
#5 kösz de kihagyom
#6 engem biztos nem fog mivel már átestem rajta
2021. aug. 23. 20:10
7/17 anonim válasza:
Ezeknek a kérdéseknek miért nincs meg külön kategoriaja szinte hihetetlen h naponta vagy 20 ilyen kerdest kiírnak
8/17 anonim válasza:
#8: Ja. Kb már hányingert kap tőlük az ember.
9/17 anonim válasza:
Emlékszel, hogy tavaly milyen számoknál rendelték el a digitális oktatást? Megsúgom: 2000+.
Tavalyhoz képest van 5+ millió legalább egy oltást kapott ember az országban. Egyelőre nem tisztázott, hogy az új variánsok milyen hatással vannak a magyar emberekre. Így senki se tudja neked megmondani, hogy mikor lesz digitális láblógatás, akarom mondani oktatás.
Viktor és a sleppje figyeli a gyakorit. A digitális oktatással kapcsolatos kérdéseket kiíróknak nem digitális oktatást rendel majd el hanem automatikus évismétlést. Rettegj Kérdező!
10/17 anonim válasza:
10. 5 millio beoltott szerintem nem ennyien vannak ha a sinopharmosokat meg az orosz vakcinasokat nem szamoljuk azok allitolag nem sokat érnekma delta varians ellen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!