Viccet félre téve tényleg ugye most itt az oltás, amit Béla bácsi is kijelentett, hogy működik, ezért talán csak akkor fognak bezárni, ha még a jelenleginél is sokkal rosszabbak lesznek a járványügyi adatok.
Bár tavaly ilyenkor is rengetegen voltak, akik azt mondták, hogy már tuti nem lesz online, aztán utána hirtelen mégis bezártak az iskolák...
2021. nov. 1. 10:14
12/19 anonim válasza:
Oké,hogy MOST az a kormányzati akarat,hogy ne legyenek lezároások és digitális oktatás se legyen, viszont ismerve a kormányt,ez egyhamar változhat.
Erre van is egy friss példa:
Múlthét kedden még azt mondtak,nem lesznek korlátozások,intézkedések. Csütörtökön viszont bejelentették a kötelező maszkviselést a tömegközlekedésben.
Én speciel nem lennék egyáltalán meglepődve,ha kb.november végén ismét be lenne vezetve a digitális oktai.
2021. nov. 1. 12:01
13/19 anonim válasza:
*digitális oktatás
2021. nov. 1. 12:01
14/19 anonim válasza:
Teljes távoktatás már én sem hiszem hogy lesz. A mi sulinkban van egy covid-os tanár, ezért jövőhéten az osztályfőnökök összeírják ki van beoltva és ki nincs. Ha még 1 tanár covid-os lesz, az oltatlanokat elküldik karanténba.
2021. nov. 1. 12:02
15/19 anonim válasza:
14 vagyok
Dehogy jövőhéten, ezen a héten..csak bekavart hogy még szünet van.. :D
2021. nov. 1. 12:03
16/19 anonim válasza:
Visszatért a troll ismét. Hiányzott màr.
2021. nov. 1. 12:18
17/19 anonim válasza:
Én is úgy gondolom, mint a 6-os nálam is betelt a pohár. Nagyon elegem van a maszkozásból, abban dolgozni megint hónapokig frankó lesz. Be vagyok oltva én is, mégis minket is büntetnek ezzel a szájkosárral. Arról nem beszélve, hogy önmagában ez semmit nem ér, a zsúfoltság csökkentésével (távoktatás, "maradj otthon") lehetne elkerülni a járvány terjedését, nem ilyen felesleges látszatintézkedéssel. Járványkezelésből megbuktak.
2021. nov. 1. 13:46
18/19 anonim válasza:
Rövidre zárva, - oltottként: Aki be van oltva, az is fertőző képes. -Sajnos nincs jogunk arra, hogy "Én be vagyok oltva!" felkiáltással vegyük semmibe minden más ember egészségét - és ez attól függetlenül így van, hogy a környezetünkben megforduló emberek be vannak-e oltva vagy sem. Azon a költői kérdésen azért mindenki elgondolkodhatna, hogy az elmúlt két évben vajon minek köszönhetően maradt el az azt megelőző években oly látványosan lefolyó influenza járvány, - mert hogy nem az "érdeklődés hiánya miatt" maradt el, abban biztos vagyok! Tény, hogy kellemetlen a maszk viselése sok embernek, de nem tartozik a lehetetlen küldetés kategóriába a szükséges ideig viselése! Nem kell ennyire önzőnek és mások iránt közömbösnek lennie senkinek!
2021. nov. 1. 16:05
19/19 anonim válasza:
Én inkább lennék itthon, mint hogy 12 órát legyek maszkban. Sajna 8 óránál min. 12 órát kint leszek. Lehet rossz az online, de kevesebb esély van átadásra. Felszáll a rengeteg diák a buszra/villamosra atomra lehet fertőzni egymást.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!