Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Beleszerettem a tanáromba....

Beleszerettem a tanáromba. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Szóval ez van. Lehet, hogy ő is viszont szeret, mert erre utaló jeleket ad. Kérlek segítsetek!!

2021. okt. 27. 17:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
50%

10, mielőtt okosat írsz, nézd már meg a "pedo" fogalmát légyszi, mert akkor nem veszel el sebkitől fölöslegesen fél percet az életéből. Egyébként meg fogalmad sincs a két személyről, miért kell hülyeségeket irkálni?

Kérdező, tudatosítsd magadban, hogy csak a figyelméért, -amit tőle kapsz- szereted, valamint azt is, hogy ő lehet nem is úgy éli meg ezt az egészet, ahogyan te gondolod. Lehet imponáló vagy neki, közel kerültél hozzá és ezt ki is fejezi, de tisztában van a felállással/helyzetével és nem menne tovább. Szerintem próbálj meg úgy gondolni rá, mint egy "baráti kapcsolatra" ne úgy mint a potenciális barát-/barátnőjelöltre.

Ha tovább menne, akkor no komment, de azt tudd, hogy ezt a helyszín és körülmények alakítják, nem a szerelem. Ha elballagsz majd, másként fogsz tekinteni rá. Addig meg inkább a tanulásra koncentrálj. :)

2021. nov. 21. 06:50
 12/15 anonim ***** válasza:
Ha valóban volt, azaz van "valami", akkor lehet az élet később is összehoz titeket, ahol már te is kevesebb befolyásoltság nélkül tudsz helyesen dönteni azzal kapcsolatban, hogy mit is szeretnél. ;)
2021. nov. 21. 06:53
 13/15 anonim ***** válasza:
Addig meg kitartás! :D
2021. nov. 21. 06:53
 14/15 anonim ***** válasza:
11 Nekem itt te ne emlegesd az okosságot hülyegyerek. Amikor olvasni sem tudsz. Azert mert hosszan írogatsz rohadtul okosnak képzeled magad. Nézz utana mit jelent a racionalizálás mert te azt csinálod. Nem tudsz olvasni de a pofad az nagy! Na segítek "arra utaló jeleket ad". Ezt irta kerdező. Akkor ez egy pedomaci, nyaldkialásan. Anyukadnak szólogass be barom.
2021. nov. 22. 17:17
 15/15 anonim ***** válasza:
51%
Gondolom te írtad nekem privátban, kéretlenül, azt a nagyon színvonalas levelet. Gratulálok hozzá, szép munka! Valamit nagyon magadra vehettél. Tényleg jószándékból írom, keress fel egy szakembert, ha ennyire nem tudod az érzéseidet kontrollálni. :(
2021. nov. 22. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!