Beleszerettem plátói módon az egyetemi tanáromba?
Jobban mondva csak volt tanár, mivel több órát már nem tart.
Nem a tipikus menő tanárbácsis story jön, akiért odavannak a diáklányok. :)
Sőt inkább ellenkezőleg, külsőleg nem az az a megkapó jelenség aki (feltételezem) többeknek eszébe jutott a kérdést olvasva.
Inkább a modora, a személyisége olyan érdekes. Mindig van egy érdekes története, jó előadó és nagyon művelt.
(Egyébként nagyjából 15 évvel idősebb, a történet szempontjából nem annyira lényeges, de talán valakit érdekelhet.)
Leginkább csak olyan jól el lehet vele beszélgetni, mindenről tud mesélni valami érdekeset.
Valahogy így értettem a plátói szerelmet, hogy jó lenne megismerni.
Viszont így, hogy több órát már nem tart lényegében esélytelen. :/
Ti minek neveztnétek ezt, vagy mit tennétek ebben a helyzetben? Tudom hülye kérdés, de hátha valakinek van néhány jó tanácsa, esetleg története. :)
1. Hogy érted hogy kihúzta a gyufát? :D
2. válaszoló: Köszi, jó ötlet lenne, de másik szakon( tulajdonképpen másik karon is) tanít, nálunk csak egy 1 féléves tárgyat oktatott, így konzulensként sem tevékenykedik ezen a szakon.
Tulajdonképpen nem akarok kikezdeni vele, vagy bármi ilyesmi, mert ebből, hogy kapcsolatszerűség legyen az esélytelen. Leírni is fura.:D
Inkább csak olyan idealizált alak, ritkán találkozni hozzá hasonló érdekes, intelligens emberrel.
Nem is tudom minek mondjam ezt, tényleg csak a plátói "szerelem" kifejezés illik rá.
De többször eszembe jut még most is, valahogy nem tudom kiverni a fejemből... :/
Akkor nem értem, mi a kérdés? Mit szeretnél?
Hívd el valahova beszélgetni, aztán ha nem akarsz többet, akkor legalább beszélgettetek egy jót, ha meg igen, akkor hajrá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!